Cocoon Fires:

bio-ethanolhaarden

De stijlvolle en unieke haarden van Cocoon Fires zijn ontworpen door beroemd en gevierd ontwerper Federico Otero uit Peru. De haarden van Cocoon Fires zijn ontworpen als stijlvolle toevoeging aan moderne woonkamers. De haard heeft een moderne uitstraling en is een echte eyecatcher in de kamer. De bio-ethanol haarden zijn milieuvriendelijk en de vlammen zorgen voor sfeer en warmte in de ruimte. Daarnaast zijn de haarden rookvrij en hebben ze ook geen rookgasafvoerkanaal nodig.

Bekijk het Cocoon aanbod have-arrow

Afbeelding

Vind uw dealer

Voer uw postcode in en vind uw dealer

Vul hier uw postcode in
Afbeelding

De volledige collectie

Adem luxe en sfeer

De veelzijdige haarden van Cocoon Fires biedt vele mogelijkheden. Of u nu een vrijstaande of een hangende haard zoekt, u kunt terecht bij de moderne haarden van Cocoon Fires. De haarden ademen een luxe sfeer.

Bekijk het Cocoon aanbod have-arrow

Innovatie

Nieuwe brander van Cocoon Fires

De nieuwe 2.0 brander van Cocoon Fires beschikt naast de unieke standaard eigenschappen nu ook over een zuinigere verbranding met een hogere prestatie. Daarnaast heeft de brander nu ook een strakker uiterlijk, omdat de brander in het omhulsel is verwerkt. U kunt eenvoudig de brander openen en deze vullen met de bio-ethanol brandstof. U heeft hiervoor geen rookgasafvoer nodig omdat de brandstof volledig verbrand in de milieuvriendelijke brander. Geniet van echt vuur zonder rook.

Afbeelding
Afbeelding

Overal te plaatsen

Geniet van een rookvrije kachel van Cocoon Fires. Door de moderne (Burner 2.0) bio-ethanol brander van Cocoon Fires verbrand de brandstof volledig en is er een rookgaskanaal nodig. Hierdoor zijn de haarden van Cocoon Fires niet gebonden aan één plek en zijn ze overal in de ruimte te plaatsen.

Flexibel

De Aeris eenvoudig ombouwen naar een Pedestal

Het is mogelijk om uw Cocoon Aeris of Pedestal om te bouwen met de juiste accessoires. Het bevestigingssysteem van beide modellen zijn los te schroeven. Hierdoor kunt u gemakkelijk een pootje aan de Cocoon Aeris vastschroeven om hem om te bouwen naar een Pedestal. Andersom kan het ook, u kunt een plafond accessoire vastmaken aan de bovenzijde van de Pedestal om hem om te bouwen naar een Aeris. Klik op de onderstaande knop om de video te bekijken.

Bekijk video have-arrow

Afbeelding

Ontdek
Cocoon Fires

Afbeelding

Populaire modellen van Cocoon Fires

De populairste bio-ethanolhaarden van Cocoon Fires vindt u bij HAVÉ Verwarming.

Cocoon Fires Terra (Zwart)
Vrijstaand
Brandend in de showroom
€ 2.535
Cocoon Fires Vellum (RVS)
Hangend
Vergelijkbaar product in showroom
€ 3.449
Cocoon Fires Aeris (Zwart)
Hangend
Brandend in de showroom
€ 2.656
Cocoon Fires Pedestal (Zwart)
Vrijstaand
Brandend in de showroom
€ 2.656

Ontdek Cocoon Fires bio-ethanolhaarden ook in ons Experience Center

Een bio-ethanolhaard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google