Vind je dealer

Voer uw postcode in en vind uw dealer

Cocoon Fires - Hoe het begon

De stijlvolle en unieke haarden van Cocoon Fires zijn ontworpen door beroemd en gevierd ontwerper Federico Otero uit Peru. De haarden van Cocoon Fires zijn ontworpen als stijlvolle toevoeging aan moderne woonkamers. De haard heeft een moderne uitstraling en is een echte eyecatcher in de kamer. De bio-ethanol haarden zijn milieuvriendelijk en de vlammen zorgen voor sfeer en warmte in de ruimte. Daarnaast zijn de haarden rookvrij en hebben zij ook geen rookgasafvoerkanaal nodig.

De volledige collectie

DE MODERNE HAARDEN VAN COCOON FIRES

De veelzijdige haarden van Cocoon Fires biedt vele mogelijkheden. Of u nu een vrijstaande, hangende of een wandhaard zoekt, u kunt terecht bij de moderne haarden van Cocoon Fires.

 

Ontdek de collectie van Cocoon Fires

Afbeelding

Nieuwe brander van Cocoon Fires

De nieuwe 2.0 brander van Cocoon Fires beschikt naast de unieke standaard eigenschappen nu ook over een zuinigere verbranding met een hogere prestatie. Daarnaast heeft de brander nu ook een strakker uiterlijk, omdat de brander in het omhulsel is verwerkt. U kunt eenvoudig de brander openen en deze vullen met de bio-ethanol brandstof. U heeft hiervoor geen rookgasafvoer nodig omdat de brandstof volledig verbrand in de milieuvriendelijke brander. Geniet van echt vuur zonder rook.

 

Ontdek de collectie van Cocoon Fires

Cocoon Fires

OVERAL TE PLAATSEN

Geniet van een rookvrije kachel van Cocoon Fires. Door de moderne (Burner 2.0) bio-ethanol brander van Cocoon Fires verbrand de brandstof volledig en is er een rookgaskanaal nodig. Hierdoor zijn de haarden van Cocoon Fires niet gebonden aan één plek en zijn ze overal in de ruimte te plaatsen.

De Aeris eenvoudig ombouwen naar een Pedestal

Het is mogelijk om uw Cocoon Aeris of Pedestal om te bouwen met de juiste accessoires. Het bevestigingssysteem van beide modellen zijn los te schroeven hierdoor kunt u gemakkelijk een pootje aan de Cocoon Aeris vastshroeven om hem om te bouwen naar een Pedestal. Andersom kan het ook, u kunt een plafond accessoire vastmaken aan de bovenzijde van de Pedestal om hem om te bouwen naar een Aeris. Klik op de onderstaande knop om de video te bekijken.

 

Ombouwen Cocoon Aeris naar een Pedestal

Cocoon Fires

UNIEK & STIJLVOL

Bekijk de promotievideo van Cocoon Fires over haar moderne en stijlvolle design bio-ethanol haarden.

Raak geïnspireerd door de moderne haarden van Cocoon Fires

Bezoek hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en ervaar de diverse collectie kachels van Cocoon Fires

Bezoek HAVÉ