Nestor Martin houtkachels

Nestor Martin houtkachels

Sfeer en comfort komen samen

Het is een sensatie: Nestor Martin Houtkachels. Vlammen die met een druk op de knop doven of oplaaien, dansen of flakkeren. Vuur dat de hele kachel vult met prachtige, dansende Lees meer

Het is een sensatie: Nestor Martin Houtkachels. Vlammen die met een druk op de knop doven of oplaaien, dansen of flakkeren. Vuur dat de hele kachel vult met prachtige, dansende vlammen.

Lees minder
adjustments Filters
Nestor Martin
Hout
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Superieure verbrandingstechnologie

Hierin overtreft de Nestor Martin houtkachel elke andere kachel. Het fabelachtige vuurbeeld en de onwaarschijnlijk nauwkeurige controle over het vuur zijn ongeëvenaard. Met een afstandsbediening kunt u vanuit uw stoel de luchttoevoer regelen. Ook kunt u via de afstandsbediening de temperatuur van de kachel instellen. Het is een superieure (Woodbox) verbrandingstechnologie die alleen een Nestor Martin tot een Nestor Martin maakt. En dat is wereldwijd bekend.

Exclusief én betaalbaar

Door de uitgebalanceerde ontwikkeling, heeft Nestor Martin een unieke positie gekregen. Qua exclusiviteit de top van de kachelmarkt, qua prijsstelling zijn de kachels haalbaar voor een brede doelgroep. Wie je ook bent, je kunt genieten van het mooiste vuur dankzij superieure technologie. Made by Nestor Martin.

Bezoek ons Experience Center

Meer weten over de houtkachels van Nestor Martin? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. 

Ontdek al onze merken

Naast houtkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google