Elektrische inbouwhaard kopen? Bekijk onze collectie

Elektrische inbouwhaard kopen? Bekijk onze collectie

Sfeer en comfort komen samen

Dankzij de continue ontwikkelingen hebben ook elektrische haarden nu een prachtig vlambeeld. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een elektrische haard en de gemakken daarvan. Er zijn niet alleen prachtige, vrijstaande elektrische haarden, maar ook schitterende elektrische inbouwhaarden. Vaak zijn ze strak in een wand of Lees meer

Dankzij de continue ontwikkelingen hebben ook elektrische haarden nu een prachtig vlambeeld. Steeds meer mensen kiezen dan ook voor een elektrische haard en de gemakken daarvan. Er zijn niet alleen prachtige, vrijstaande elektrische haarden, maar ook schitterende elektrische inbouwhaarden. Vaak zijn ze strak in een wand of muur in te bouwen en sluiten ze naadloos aan bij je interieur.

Lees minder
adjustments Filters
Elektrisch
Inbouw
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

Elektrische sfeerhaard

Een elektrische haard is een echte sfeerhaard. Geen gedoe, geen rook, geen benodigde gasaansluiting: een elektrische haard combineert gemak en comfort met sfeer. Welke elektrische inbouwhaard het beste bij u past, hangt af van uw wensen. Of het nu gaat om de inbouwhaarden van Dimplex, Element4, DRU, Charlton & Jenrick of Faber, allen hebben ze weer een unieke uitstraling. Kies voor het vlambeeld dat u het beste gevoel geeft of de achterwand die bij uw smaak past. Elektrische inbouwhaarden zijn prachtige sfeerbepalers. Daarnaast zijn sommige elektrische haarden ook inzetbaar als extra warmtebron. Dubbel genieten. Ook als u geen rookkanaal hebt of wenst, of er geen gasvoorziening aanwezig is, is de elektrische haard een goed alternatief voor de traditionele houtkachels en gaskachels.

Ontdek onze merken

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaarden, houtkachels en bio-ethanolhaarden van merken zoals:

Type en soorten elektrische haarden

Elektrische kachels zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande elektrische kachels, inbouw elektrische haarden, inzet elektrische haarden en hangende elektrische haarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

 

Leer alles over elektrische haarden in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Maar hoe kiest u de kachel of haard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Dergelijke vragen kunt u stellen aan een van onze adviseurs Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

Elektrische haard kopen? Bezoek ons Experience Center

Een Elektrische haard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de kachel van uw dromen vindt, kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 kachels en haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

Afbeelding

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google