Elektrische vrijstaande kachels

Met een vrijstaande kachel bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande kachel makkelijker verplaatsen of vervangen.
Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Dit item verwijderen
 2. Type kachel Vrijstaand Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 24

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
 1. Dimplex Bellini NIEUW!
  Dimplex Bellini
  Vergelijkbaar product in showroom
  389
 2. Dimplex Chopin NIEUW!
  Dimplex Chopin
  Vergelijkbaar product in showroom
  599
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 3. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 24

Pagina
Aflopend sorteren

Elektrische vrijstaande kachels

Met een vrijstaande kachel bent u het meest flexibel. Ten opzichte van een inbouwhaard kunt u een vrijstaande kachel makkelijker verplaatsen of vervangen. Het enige wat een elektrische haard nodig heeft is elektriciteit en in sommige gevallen water. Daarbij ligt de investering die nodig is bij een vrijstaande kachel meestal lager dan van een inbouw.

Type en soorten elektrische haarden:

Eleketrische kachels zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande elektrische kachelsinbouw elektrische haarden, inzet elektrische haarden en hangende eleketrische haarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en gashaarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Bezoek ons Experience Center 

Meer weten over elektrische vrijstaande kachels? Bezoek dan het Experience Center van HAVÉ Verwarming in Lunteren.