Wanders houtkachels

Wanders houtkachels

Sfeer en comfort komen samen

Het Nederlandse bedrijf Wanders maakt al 40 jaar houtkachels. Wanneer u een houtkachel van Wanders aanschaft, weet u dat u een product in huis krijgt dat in Nederland gefabriceerd wordt en aan alle hoge kwalificaties voldoet waaraan een moderne houtkachel moet Lees meer

Het Nederlandse bedrijf Wanders maakt al 40 jaar houtkachels. Wanneer u een houtkachel van Wanders aanschaft, weet u dat u een product in huis krijgt dat in Nederland gefabriceerd wordt en aan alle hoge kwalificaties voldoet waaraan een moderne houtkachel moet voldoen.

Lees minder
adjustments Filters
Wanders
Hout
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Groot assortiment Wanders houtkachels

Wanders heeft een groot assortiment houtkachels en houthaarden. Verschillende vrijstaande modellen, inzethaarden en hangende exemplaren, zoals bijvoorbeeld de Black Diamond.

Wanders houtkachel met speksteen

Wanders heeft zich gespecialiseerd in het maken van een aantal houtkachels met speksteen, bijvoorbeeld de Pecan Eco kachel. Deze kachel is verkrijbaar in drie modellen, de Pecan Eco Small, de Pecan Eco Medium en de Pecan Eco Large. Mooie robuuste kachels met een hoog rendement en warmteafgifte.

Wanders Oak Concrete houtkachel

Een ander bijzonder concept is de Wanders Oak Concrete. Deze houthaard, met een betonnen buitenmantel en verkrijgbaar met vier verschillende poten, voelt zich in elke ruimte thuis.

Houtkachels van Wanders bekijken

Wilt u de bijzondere serie Wanders houtkachels in het echt bekijken? Kom ze dan bewonderen in ons Experience Center in Lunteren.

Ontdek al onze merken 

Naast houtkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google