Wanders Pecan Eco Small speksteenkachel

Niet opgesteld in showroom
4.275
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Wanders Pecan Eco Small speksteenkachel

De Wanders Pecan speksteenkachel is een mooie en strakke speksteenkachel die dankzij de nieuwste verbrandingstechniek klaar is voor de toekomst. Laat u verrassen door de prachtige verbranding in deze kachel, dankzij de rookgasomleidingen die aan beide zijden van de kachel zijn aangebracht, kan de warmte optimaal worden benut om het speksteen te verwarmen. 


Deze houtkachel is verkrijgbaar in drie modellen, de Pecan Eco Small, de Pecan Eco Medium en de Pecan Eco Large.

Speksteenkachel

Deze speksteenkachel van Wanders houdt 6 tot 8 uur de warmte vast en geeft deze langzaam vrij aan de ruimte. Dit betekent een zeer hoge efficiëntie, een hoog rendement en een laag houtverbruik. Deze kachel is bij uitstek geschikt voor de verantwoorde stoker.

Experience center

Wilt u de Wanders Pecan Eco speksteen kachel in het echt bekijken? Dat kan, wij hebben deze kachel opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren. Ook hebben wij daar nog meerdere vrijstaande kachels opgesteld staan.

Specificaties
MerkWanders
ModelPecan Eco Small speksteenkachel
SeriePecan Eco
BrandstofHout
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalSpeksteen
KleurAntraciet
ShowroomstatusNiet opgesteld in showroom
Gewicht290kg
Afmeting breedte57.4 cm
Afmeting hoogte105.9 cm
Afmeting diepte48.2 cm
Ruitmaat breedte30.5 cm
Ruitmaat hoogte46 cm
DraaibaarNee, deze kachel is niet draaibaar
BedieningHandbediening
Achterwandvermiculiet
Minimaal vermogen5 kW
Maximaal vermogen8 kW
Rendement82 %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Hart pijp hoogte29.3 cm
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Externe luchttoevoer80 millimeter
Energielabel
A+
Ontdek Wanders
Het familiebedrijf Wanders uit het Achterhoekse Netterden tekent en bouwt in eigen fabriek al sinds eind jaren zestig van de vorige eeuw de meest uiteenlopende houtkachels en gashaarden. Het grote assortiment van Wanders fires & stoves zorgt er voor dat er altijd wel een Wanders beschikbaar is voor uw huiskamer, waar het past bij uw interieur.
Meer over Wanders
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.

Meer over stoken met een houtrookfilter