Thermorossi pelletkachels

Hoogwaardige technologie, kwaliteit en Italiaans design.

Bij Thermorossi staat kwaliteit voorop

Het merk Thermorossi vindt zijn oorsprong in Italië en is gevestigd in een provincie die bekend staat om zijn metaalbewerkingstraditie en om de productie van moderne technologie. Thermorossi werkt al meer dan 40 jaar met succes in de verwarmingssector en is vandaag de dag één van de toonaangevende en geavanceerde Europese fabrikanten van hout, pellets en zonneverwarming technologieën. De pelletkachels van Thermorossi worden voortdurend onderworpen aan strikte tests en voldoen aan de strengste Europese normen. Zo kunt u als eindgebruiker van een Thermorossi pelletkachel zorgeloos genieten van kwaliteit, gemak en een prachtig vlammenspel.

Zeer stille pelletkachel

De pelletkachels van Thermorossi zijn zeer stil. De toestellen zijn speciaal ontworpen om zo min mogelijk geluid te produceren, bieden daarnaast maximaal comfort en zijn ideaal voor diegenen die last hebben van stofallergieën. De modellen zijn geschikt voor energiezuinige huizen met een lagere warmtebehoefte. De warmte-uitwisseling maakt gebruik van de natuurlijke beweging van lucht en realiseert zo dus een natuurlijke convectie. Het lagere geluidsniveau komt overeen met een lager energieverbruik, want de toestellen van Thermorossi zijn energiezuinig.

De voordelen van de Thermorossi pelletkachels op een rij

De pelletkachels van Thermorossi bieden u als stoker een hoop (gebruikers)gemakken en voordelen. Wij zetten de grootste voordelen voor u op een rij:
 
  • Elke pelletkachel van Thermorossi is een uur lang getest in de fabriek, zo garanderen ze de hoge kwaliteit
  • Eenvoudige bediening en installatie
  • Bij elk toestel is de afstandsbediening inbegrepen
  • Programmeer de pelletkachel op de door u gewenste tijden
  • Het volumeniveau is laag, de toestellen produceren 36 decibel

Ontdek alle voordelen

In de spotlights: de pelletkachels van Thermorossi

Enkele populaire modellen uitgelicht:

Thermorossi Bellavista Square

De Bellavista Square is een pelletkachel met een uniek en onmiskenbaar ontwerp. Door zijn 3-zijdige ontwerp is dit model van Thermorossi ideaal als oplossing om twee kamers van elkaar te scheiden dankzij het panoramische glas dat een 270 ° zicht op het vuur garandeert. U bewondert het prachtige vlammenspel van deze pelletkachel dus vanaf 3 zijden!

Thermorossi CIAO

Wilt u iets bijzonders in huis? Een echt pronkstuk? Dan is de Thermorossi Ciao pelletkachel het perfecte model voor u! De Ciao een bijzonder model met een prachtig strakke uitstraling. Dit toestel oogt strak, brandt prachtig en is in meerdere kleuren te verkrijgen! 

Thermorossi Cuba

De Cuba van Thermorossi is een eenvoudige, strakke pelletkachel en wordt gekenmerkt door zijn charme en persoonlijkheid. Voor mensen die houden van een mooi en modern design is dit het perfecte model. De Cuba is namelijk voorzien van een glanzend zwart (of wit, grijs) frame en biedt vele andere aantrekkelijke functies. Zo is dit toestel uitgerust met een luchtkanaalsysteem en voorzien van de allernieuwste technologie, wat dit apparaat tot een mooie toevoeging voor uw huis maakt.

Thermorossi Mon Amour

De Mon Amour van Thermorossi is een geliefde pelletkachel. Dit model is gemaakt met speciale aandacht voor detail en ziet er strak en modern uit.

BEKIJK ALLE THERMOROSSI PELLETKACHELS

Laat Thermorossi u inspireren 


Bezoek hét Experience Center van HAVÉ Verwarming en bekijk de collectie Thermorossi pelletkachels in het echt.

Bezoek HAVÉ