Altech Pelletkachels

Altech Pelletkachels

Sfeer en comfort komen samen

Altech is al bijna 40 jaar dé expert op het gebied van speksteenkachels. De keuze voor speksteen heeft te maken met het feit dat Altech duurzaamheid erg belangrijk vindt. Speksteen werkt namelijk als een soort accu, het houdt de warmte Lees meer

Altech is al bijna 40 jaar dé expert op het gebied van speksteenkachels. De keuze voor speksteen heeft te maken met het feit dat Altech duurzaamheid erg belangrijk vindt. Speksteen werkt namelijk als een soort accu, het houdt de warmte lang vast en blijft dit velen uren afgeven aan de omgeving. 

Lees minder
adjustments Filters
Altech
Pellets

Altech pelletkachels

De pelletkachels van Altech zijn allen voorzien van speksteen. Speksteen is materiaal dat warmte erg lang kan vasthouden en geeft een infraroodwarmte af dat vergelijkbaar is met de warmte van de zon. Daarbij zorgt het ervoor dat niet alleen de ruimte wordt verwarmd, maar ook de objecten in de ruimte. Zelfs nadat de kachel is uitgebrand, wordt er nog warmte afgegeven door het speksteen. 

De unieke speksteen pelletkachels van Altech werken niet geautomatiseerd zoals de meeste pelletkachels, maar met een micro-vergassingssysteem. Hierdoor heeft de kachel een hoog rendement, een schone verbranding en minimaal pelletverbruik. De pelletkachels halen zuurstof vanuit de ruimte en de natuurlijke trek in het rookkanaal waardoor er geen ventilatoren nodig zijn. Dit betekent dat u geen last van storingen of geluid zal ondervinden, zo kunt u in alle rust genieten van de warmte en het prachtige vlammenspel van de kachel.

 

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over pelletkachels? Of de gemakken en de gezelligheid van de pelletkachel zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de pelletkachel.

Ontdek al onze merken

Naast pelletkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaarden en elektrische haarden van merken zoals: AltechArtelCharlton & Jenrick, Cocoon Fires,  DimplexDovreDRUDuroflameEdilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Italiana Camini, Janco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Leer alles over pelletkachels in ons kenniscentrum

Een pelletkachel is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de pelletkachel die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? En waarom zou u kiezen voor een pelletkachel? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google