Kalfire

Mensen verbinden door duurzaam vuur

Kalfire is al meer dan 40 jaar toonzetter op het gebied van duurzame en innovatieve haarden met een focus op sfeer, esthetiek en duurzaamheid. Kalfire is ervan overtuigd dat vuur een kalmerend effect heeft en een gevoel van verbondenheid creëert. Diepgaande en blijvende verbindingen ontstaan wanneer het vuur wordt ontstoken, waardoor mensen kunnen ontspannen met vrienden en familie, tot rust kunnen komen en authentieke connecties kunnen opbouwen. Al eeuwenlang heeft vuur ons verbonden, en dit zal het ook blijven doen voor de komende generaties. Daarom is Kalfire's slogan "mensen verbinden door duurzaam vuur" niet zomaar een kreet; het is hun missie.

Bekijk het Kalfire aanbod have-arrow

Afbeelding

Ultra-realistisch vuurbeeld

Deze elektrische open haard maakt gebruik van een achtergrondscherm en realistische stammen om het vlammenspel op een natuurgetrouwe manier te imiteren. Dit maakt de haard ideaal voor degenen die de sfeer en gezelligheid van een haard willen ervaren zonder gedoe.

 

Nu verkrijgbaar

Kalfire E-series: de sfeermaker in jouw huis

Welkom in de nieuwe dimensie van haardvuur met de Kalfire E-65’’ elektrische inbouwhaard: een duurzame en toonaangevende designhaard die een revolutie teweegbrengt in haardbeleving. Deze open haard is plug & play en daardoor makkelijk zelf te installeren, perfect voor elk interieur. Bepaal het vuurbeeld, het gloedbed en de vlamhoogte en -intensiteit via de afstandsbediening of de KalfireConnected App om jouw eigen vuur te creëren. Combineer jouw E-series met de LED-strips, het Design Frame of Media Wall voor een naadloze integratie met jouw interieur.

Bekijk de Kalfire E-series have-arrow

Voor een naadloze integratie met jouw interieur.

Media Wall & Design Frame

De Kalfire E-series is verkrijgbaar in de uitvoeringen 121 en 147 cm breed. Geen toevallig gekozen maten, want de haarden zijn daarmee even breed als een 55" en 65" televisie. Vandaar de productaanduiding: Kalfire E-55" en Kalfire E-65". Andere maat TV? Geen probleem! Lijn de E-series in het midden uit voor een adembenemende eyecatcher.

De haard is als plug & play module verkrijgbaar en kan optioneel worden uitgebreid met een Design Frame voor installatievrijheid aan iedere muur of Media Wall voor het cinewall effect. Beide opties kunnen worden voorzien van extra LED-strips die worden meegenomen in de lichtprogramma's van de haard.

Bekijk de nieuwe Kalfire E-series

Afbeelding

Uitgelichte Kalfire haarden

Op zoek naar de haard of kachel van uw dromen? Kom, zonder het maken van een afspraak, naar HAVÉ Verwarming voor een advies op maat.

Kalfire E-55”
Inzet
Brandend in de showroom
€ 3.495
Kalfire E-65"
Inbouw
Brandend in de showroom
€ 3.795

Ontdek Kalfire elektrische haarden ook in ons Experience Center

Een elektrische haard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google