Nestor Martin gaskachels

Filters:
  1. Brandstof Gas Dit item verwijderen
  2. Merk Nestor Martin Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren
Filteren
  1. Nestor Martin S25H
    Nestor Martin S25H
    Brandend in de showroom!
    2.575
  2. Fabrikantendag Altech Kom langs in ons Experience Center en maak gebruik van de mogelijkheid alle kachels te zien.  Actie
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

Aflopend sorteren

Nestor Martin Gaskachels

Naast de prachtige houtkachels, heeft Nestor Martin een range gaskachels in het assortiment. De stijl van de houtkachels wordt behouden en overgezet naar een topkwaliteit gaskachel van Nestor Martin.

Nostalgie

Nestor Martin is één van de weinige, zo niet de enige fabrikant, die (nieuwe) gaskachels maakt die ook in een wat meer rustieke en nostalgische omgeving perfect tot hun recht komen. Dat verklaart meteen het succes van de gaskachels van Nestor Martin.

Modellen

De vrijstaande gaskachels van Nestor Martin zijn gemaakt van het onverwoestbare gietijzer waar ook de houtkachels van Nestor Martin van gemaakt zijn. Voor iedereen is er dus een gaskachel. Ze worden geleverd met een makkelijk te bedienen afstandsbediening. Dus zo kunt u lekker vanuit de luie stoel de kachel bedienen.

Schouw

Door de vernieuwde brander en houtset zijn de gaskachels bijna niet meer van de houtkachels te onderscheiden. Samen met het realistische vuurbeeld en het klassieke uiterlijk komen deze kachels tot hun recht onder bijvoorbeeld een hoge schouw. Iedereen zal twee keer moeten kijken of het nu een houtkachel is of toch een op gas gestookt exemplaar.

Gaskachels Nestor Martin bekijken

In ons grote Experience Center hebben we de gaskachels van Nestor Martin opgesteld staan.