Nestor Martin gaskachels

Nestor Martin gaskachels

Sfeer en comfort komen samen

Naast de prachtige houtkachels, heeft Nestor Martin een range gaskachels in het assortiment. De stijl van de houtkachels wordt behouden en overgezet naar een topkwaliteit gaskachel van Nestor Lees meer

Naast de prachtige houtkachels, heeft Nestor Martin een range gaskachels in het assortiment. De stijl van de houtkachels wordt behouden en overgezet naar een topkwaliteit gaskachel van Nestor Martin.

Lees minder
adjustments Filters
Nestor Martin
Gas

Nostalgie

Nestor Martin is één van de weinige, zo niet de enige fabrikant, die (nieuwe) gaskachels maakt die ook in een wat meer rustieke en nostalgische omgeving perfect tot hun recht komen. Dat verklaart meteen het succes van de gaskachels van Nestor Martin.

Modellen

De vrijstaande gaskachels van Nestor Martin zijn gemaakt van het onverwoestbare gietijzer waar ook de houtkachels van Nestor Martin van gemaakt zijn. Voor iedereen is er dus een gaskachel. Ze worden geleverd met een makkelijk te bedienen afstandsbediening. Dus zo kunt u lekker vanuit de luie stoel de kachel bedienen.

Schouw

Door de vernieuwde brander en houtset zijn de gaskachels bijna niet meer van de houtkachels te onderscheiden. Samen met het realistische vuurbeeld en het klassieke uiterlijk komen deze kachels tot hun recht onder bijvoorbeeld een hoge schouw. Iedereen zal twee keer moeten kijken of het nu een houtkachel is of toch een op gas gestookt exemplaar.

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Gaskachels Nestor Martin bekijken

In ons grote Experience Center hebben we de gaskachels van Nestor Martin opgesteld staan. 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google