HAVÉ
Schouwen

Met zijn stevige schouders draagt een schouw al uw mooie herinneringen. De natuurlijke materialen, zoals marmer, hout of zandsteen hebben een vanzelfsprekende aantrekkingskracht op iedereen die uw huis bezoekt. Mensen trekken ernaartoe. De robuuste steensoorten en geven uw haard een beetje extra karakter. Gun uzelf die extra allure. Onze schouwen zijn stuk voor stuk uniek en met aandacht gemaakt.

Bekijk de collectie have-arrow

Afbeelding

Een schouw helemaal naar uw wens

Alle schouwen van HAVÉ zijn ontworpen door onze tekenaars. Authentiek vakmanschap noemen we dat. We maken iedere schouw met aandacht speciaal voor u op maat. U kunt kiezen uit meer dan dertig steensoorten en wel duizend verschillende ontwerpen. Daarbij zijn maatwijzigingen tot 1,40 meter breed en 1,20 meter hoog kosteloos. Maakt u zich zorgen om een lange levertijd? Niet nodig! Een schouw is gemiddeld binnen drie tot vijf weken klaar.

Kom langs voor inspiratie en een advies op maathave-arrow

Onze werkwijze

Bij HAVÉ Verwarming streven we er naar om elke schouw te laten voldoen aan de wensen van onze klant. Na het uitdenken van het ontwerp en de keuze voor het materiaal vraagt u bij ons een offerte aan. Bij deze aanvraag ontvangt u ook een technische detailtekening van de gewenste schouw. Indien dit ontwerp geheel naar wens is, zullen we het voorstel definitief in opdracht nemen. Mocht u op- aanmerkingen hebben, dan passen wij dit aan de hand van uw feedback aan. Vervolgens worden uw wensen doorgezet naar onze partner en die maken met liefde en aandacht de schouw voor u op maat.

Het gebruik van natuurlijke materialen

Al onze schouwen worden gemaakt van natuurlijk materialen zoals onder andere natuursteen. Een schouw van natuursteen is per definitie uniek. U haalt een stuk leven, een stuk aarde in uw woning. Geen enkele natuurstenen schouw is hetzelfde want elk stuk rots is anders. Bij ons in de showroom hebben we diverse schouwen opgesteld in een zo groot mogelijke variatie van soorten natuursteen. Wij leveren de schouwen en plateaus in maar liefst 32 verschillende soorten natuursteen. Van keiharde marmerachtige soorten tot Franse kalkzandsteen.

De afwerking van het materiaal

Afhankelijk van de steensoort die u uitkiest, voor uw klassieke, landelijke of moderne schouw, zijn er verschillende behandelingen mogelijk. U kunt een gezoete schouw hebben waarbij de afwerking glad is en dof. U kunt ook kiezen voor een glimmende gepolijste schouw. Voor een heel bijzonder effect kunt u ervoor kiezen om uw nieuwe schouw een zandstraal behandeling te geven. De zachtere plekken in het steen worden dan weggestraald

Beschermen van de schouw

Schouwen zijn vaak gemaakt van natuursteen. Het materiaal is daardoor in meer of mindere mate poreus. Daarom raadt HAVÉ aan om uw schouw te beschermen. Dat kan door middel van een behandeling met impregneermiddel. Wilt u uw schouw wat dieper of donkerder van kleur maken? Dat kan met een impregneermiddel met kleurverdieper!

Een greep uit onze schouwen collectie

Uw haard of kachel compleet maken door middel van een schouw? Bekijk hieronder een aantal van onze modellen of bezoek ons Experience Center om de collectie te bekijken.

Schouw Toronto
Opgesteld in showroom
€ 1.961
Schouw Nevada
Vergelijkbaar product in showroom
€ 1.990
Schouw Liverpool
Opgesteld in showroom
€ 2.634
Schouw Boksem
Opgesteld in showroom
€ 1.903
 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google