Moderne schouwen

Moderne schouwen

Sfeer en comfort komen samen

HAVÉ Verwarming is de specialist van Nederland op het gebied van schouwen. Wij leveren onze maatwerkschouwen door het hele land en daarbuiten aan onze dealers die bij u de betreffende schouw komen Lees meer
HAVÉ Verwarming is de specialist van Nederland op het gebied van schouwen. Wij leveren onze maatwerkschouwen door het hele land en daarbuiten aan onze dealers die bij u de betreffende schouw komen plaatsen. Lees minder
adjustments Filters
Moderne

Schouwen en plateaus op maat

Een veelgehoorde uitspraak in ons Experience Center is dat een schouw het plaatje compleet maakt. Wat veel mensen niet weten is dat wij ook plateaus verkopen en dat we deze ook in 32 verschillende natuursteensoorten kunnen laten maken.

Onderscheid tussen moderne en klassieke vormen

In het grote aanbod van schouwen dat wij aan u presenteren in ons Experience Center onderscheiden we de meer klassieke schouwen, landelijke schouwen en de moderne schouwen. De moderne schouwen zijn wat strakker en rustiger. Rustiger wil zeggen dat er weinig bewerkingen in de schouw zitten. In de categorie moderne schouwen vinden we ook de design schouwen zoals bijvoorbeeld de Boksem. Een schouw die de nostalgie van een schouw combineert met een modern design.

Moeilijk kiezen tussen de moderne schouwen?

Ondanks het grote aanbod is het voor de meeste mensen niet lastig om de juiste schouw te kiezen. Een schouw past namelijk bij je of niet. De meeste mensen die ons Experience Center bezoeken, hebben na tien minuten al behoorlijk duidelijk welke schouw ze willen. Wij helpen u vervolgens met het uitzoeken van de juiste steensoort.

Kom naar ons Experience Center

Bent u nieuwsgierig naar de schouwen van HAVÉ Verwarming? Heeft u vragen? Bezoek dan ons Experience Center, want onze adviseurs helpen u graag verder.

Tip!

Wanneer u komt kijken voor een schouw, neem dan als het mogelijk is lapjes stof, stukjes vloerbedekking of bijvoorbeeled een plank laminaat mee. Dan kunt u in ons Experience Center al kijken welke steensoort het beste past bij uw gordijnen, meubels en vloer.

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google