Cocoon Fires bio-ethanol

Cocoon Fires bio-ethanol

Sfeer en comfort komen samen

Cocoon Fires beschikt over een bijzondere collectie bio-ethanol haarden. Het design van de haarden is minimalistisch en straalt luxe uit. De mogelijkheden zijn oneindig bij Lees meer

Cocoon Fires beschikt over een bijzondere collectie bio-ethanol haarden. Het design van de haarden is minimalistisch en straalt luxe uit. De mogelijkheden zijn oneindig bij Cocoon Fires. De haarden zijn namelijk geschikt voor zowel binnen als buitenruimtes, daarbij zijn de haarden ook draagbaar en gemakkelijk te verplaatsen. Tot slot zijn enkele haarden zelfs om te bouwen naar een ander model! 

Lees minder
adjustments Filters
Cocoon Fires
Bio-Ethanol

Cocoon Fires bio-ethanol haarden

De haarden van Cocoon Fires hebben allen een uniek design door de ronde vorm. Ieder model heeft zijn eigen charme en is werkelijk een pronkstuk in uw woning!

De haarden van Cocoon Fires zijn haarden die branden op bio-ethanol. Deze brandstof is een milieuvriendelijke en geurloze brandstof. Het voordeel van een bio-ethanolhaard is dat er geen rookkanaal nodig is en er dus geen rook vanaf komt. Hierdoor is de haard gemakkelijk te installeren in uw woning en niet gebonden aan één plek in huis. De vrijstaande modellen van Cocoon Fires zijn zelfs draagbaar en kunt u gemakkelijk verplaatsen binnen uw woning. Daarbij zijn de haarden ook eenvoudig in gebruik, u hoeft het reservoir enkel bij te vullen met bio-ethanol, vervolgens de brander aan te steken en u kunt urenlang genieten van een prachtig haardvuur!

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over bio-ethanolhaarden? Of de gemakken en de gezelligheid van de bio-ethanolhaard zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de bio-ethanolhaard.

Ontdek al onze merken 

Naast bio-ethanolhaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals elektrische haardengashaardenpelletkachels en houtkachels van merken zoals: AltechArtelCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRUDuroflameEdilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Italiana Camini, Janco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Leer alles over bio-ethanolhaarden in ons kenniscentrum

Een bio-ethanol haard is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? En waarom zou u kiezen voor een bio-ethanol haard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google