Kalfire

Kalfire

Sfeer en comfort komen samen

Welkom in de nieuwe dimensie van haardvuur met de Kalfire E-65’’ elektrische inbouwhaard: een duurzame en toonaangevende designhaard die een revolutie teweegbrengt in haardbeleving. De unieke technologie van Kalfire projecteert verbluffend realistische 3D-vlammen op zelfgemaakte Lees meer

Welkom in de nieuwe dimensie van haardvuur met de Kalfire E-65’’ elektrische inbouwhaard: een duurzame en toonaangevende designhaard die een revolutie teweegbrengt in haardbeleving. De unieke technologie van Kalfire projecteert verbluffend realistische 3D-vlammen op zelfgemaakte houtstammen waardoor er een ultieme vuurervaring ontstaat.

Lees minder
adjustments Filters
Kalfire
Elektrisch

Kalfire elektrische haarden

Al meer dan 40 jaar is Kalfire een pionier op het gebied van duurzame en innovatieve haarden, met een sterke nadruk op sfeer, esthetiek en duurzaamheid. Kalfire gelooft sterk in de kalmerende kracht van vuur en de mogelijkheid om een gevoel van verbondenheid te creëren. Het ontsteken van vuur legt diepgaande en blijvende verbindingen, waardoor mensen de gelegenheid hebben om te ontspannen met vrienden en familie, innerlijke rust te vinden en authentieke banden te smeden.

Door de eeuwen heen heeft vuur ons samengebracht en zal dit ook blijven doen voor komende generaties. Daarom is de slogan van Kalfire, "mensen verbinden door duurzaam vuur", veel meer dan een leus; het vormt hun missie.

Innovatieve 3D Vuurtechnologie

Met Kalfire's unieke technologie worden verbluffend realistische vlammen geprojecteerd op zelfgemaakte houtstammen, wat resulteert in een ultieme vuurervaring. Deze eigenschap maakt de haard bij uitstek geschikt voor diegenen die willen genieten van de sfeer en gezelligheid van een haard, zonder enige vorm van gedoe.

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over elektrische haarden? Of de gemakken en de gezelligheid van de elektrische haard zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de elektrische haard.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels, elektrische haarden, bio-ethanolhaarden en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Fair Fires, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Kalfire, Nestor MartinOlsbergSpartherm, Wanders en Xaralyn.

Leer alles over elektrische kachels in ons kenniscentrum

Een elektrische haard is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de elektrische haard die het beste bij uw situatie en wensen past? En waarom zou u kiezen voor een elektrische haard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google