Inzet
Elektrisch

Kalfire E-55”

Over de Kalfire E-55”

Welkom in de nieuwe dimensie van haardvuur met de Kalfire E-55’’ elektrische inbouwhaard: een duurzame en toonaangevende designhaard die een revolutie teweegbrengt in haardbeleving. Deze elektrische open haard is plug & play en daardoor makkelijk zelf te installeren, perfect voor elk interieur. Bepaal het vuurbeeld, het gloedbed en de vlamhoogte en -intensiteit via de afstandsbediening of de KalfireConnected App om jouw eigen vuur te creëren. Ook de geïntegreerde LED-strips stem je af op jouw interieur. De Kalfire E-series is te plaatsen op iedere TV-meubel, te verrijken met de Media Wall voor het cinewall-effect, of op te hangen aan iedere muur via het optionele Design Frame.

Kalfire E-55’’ Elektrische haard met 3D-effect

 • Ultra-realistisch vuurbeeld door het achtergrondscherm en realistische stammen
 • Open haard: onbelemmerd zicht op het vuurbeeld door het ontbreken van glas
 • Creëer je eigen vuur door de vele personalisatiemogelijkheden
 • Milieuvriendelijk en duurzaam: de haard stoot nul emissie uit
 • Eenvoudig te installeren en overal te plaatsen
 • Veilige en aangename warmte (750W - 1.5kW)
 • Geïntegreerde LED-strips (RGB) boven de stammen
 • Optioneel leverbaar met een design frame of media wall

Ultra-realistisch vuurbeeld
Deze elektrische open haard maakt gebruik van een achtergrondscherm en realistische stammen om het vlammenspel op een natuurgetrouwe manier te imiteren. Dit maakt de haard ideaal voor degenen die de sfeer en gezelligheid van een haard willen ervaren zonder gedoe.

Veilige en aangename warmte
Ook kinderen en huisdieren zijn veilig bij het vuur. De Kalfire E-55’’ biedt namelijk een aangename warmte van 750 - 1.5kW via de Atmos Heating optie, maar geeft geen directe warmte af. Dit maakt de haard veilig en toegankelijk voor iedereen.

Eenvoudig te installeren
Elektrische haarden zijn eenvoudig te installeren, vereisen geen gasaansluiting en bieden een flexibel design. Plug&play dus! Doordat er geen afvoerkanaal nodig is, is dit ook een perfecte haard voor in een appartement.

Milieuvriendelijk en duurzaam
In een duurzamere wereld is nul emissie het doel. De inbouw holografische haarden van Kalfire zijn duurzaam en milieuvriendelijk. Ze werken volledig elektrisch, bieden een ultra-realistisch vuurbeleving en stoten nul emissie uit bij gebruik.

Optioneel: Design frame of Media wall
De haard is geheel naar eigen wens in te bouwen maar is ook leverbaar met een Design frame of Media wall voor een perfecte integratie met je tv.

- Design Frame
Met het Design Frame kan de haard worden opgehangen aan de wand, al dan niet in combinatie met een televisie. Dankzij het strakke ontwerp van dit antraciet-kleurige meubel, past het in elk interieur. De dikte van het frame versterkt het 3-dimensionele haard-gevoel. Optioneel kan het Design Frame aan de onderzijde worden voorzien van een extra LED-strip, die automatisch wordt meegenomen in de lichtprogramma's van de haard. 

- Media Wall
De Media Wall biedt een totaal oplossing voor de televisie en haard. Je plaatst de haard eenvoudig op een televisiemeubel, kastje of zwevend plateau. Het frame boven de haard vormt de omlijsting voor de 55" of 65" televisie en lijnt perfect uit met de haard. Ook de Media Wall kan optioneel worden voorzien van LED-strips die meedoen aan de lichtprogramma's in de haard. Bij de Media Wall worden ze aan de beide zijkanten geplaatst. 

Experience Center
Benieuwd naar de elektrische haarden van Kalfire? Kom gerust langs in ons Experience Center om verschillende modellen in het echt te zien branden.

Lees meer Lees minder

Specificaties

Merk Kalfire
Model E-55”
Brandstof Elektrisch
Vuurzicht i Driezijdig
Type kachel Inzet
Wel of geen afvoer Afvoerloos
Kleur Antraciet
Showroomstatus i Brandend in de showroom
Verwarmingsfunctie i Ja, met verwarmingsfunctie
Gewicht 30kg
Afmeting breedte 125 cm
Hoogte haard (in cm) 50.60 cm
Diepte haard (in cm) 27.50 cm
Draaibaar Nee, deze kachel is niet draaibaar
Bediening i Afstandsbediening
Minimaal vermogen i 0.75 kW
Maximaal vermogen i 1.5 kW
Alle specificaties Minder specificaties

Extra

Kalfire E-55" Design Frame + € 795
Kalfire E-55" LED strip voor design frame + € 85
Kalfire E-55" Media Wall + € 1095
Kalfire E-55" Led strips for media wall + € 115

quote-icon Ervaar een ongeëvenaard vuurbeeld met de elektrische haarden van Kalfire! - Luuk Nouwen, adviseur

Afbeelding

FAQ

Veelgestelde vragen over Elektrische haarden
Is een haard of kachel eenvoudig uit te breiden?

De meeste haarden en kachels kunt u geheel naar wens samenstellen. Laat u adviseren door een haarden- en kachelspeciaalzaak. Zij weten exact welke mogelijkheden er zijn. 

Hoe werkt een elektrische haard?

Een elektrische haard werkt, zoals de naam al aangeeft, op elektriciteit. Bijzondere technieken en speciale “houtblokken” zorgen voor een realistisch vlammenspel en een warme gloed. De meeste modellen elektrische haarden hebben daarnaast een verwarmingsfunctie. Als u deze inschakelt, verspreidt de elektrische haard een aangename warmte. Een elektrische haard of kachel biedt veel flexibiliteit. Overal waar een stopcontact in de buurt zit kan de haard geplaatst worden.

Wat zijn de voordelen van een elektrische haard?

Een elektrische haard kent veel voordelen ten opzicht van een hout gestookt toestel of een gashaard. Zo kunt u een elektrisch toestel overal plaatsen waar een stopcontact zit. De haarden hebben geen afvoerkanaal nodig en u hoeft u geen zorgen te maken over de brandstof. Het is daarnaast een goedkoper alternatief. Geniet van een niet van echt te onderscheiden vuurbeeld, overal waar u maar wilt! 

Hoeveel warmte geeft een elektrische haard?

Een elektrische haard wordt vaak primair gekozen als sfeerelement. Maar de meeste elektrische haarden hebben ook een verwarmingsfunctie. Met één druk op de knop kunt u deze functie inschakelen. Het voordeel hiervan is dat u meer sfeer ervaart door de warmte die de elektrische haard uitstraalt. De elektrische haarden met verwarmingsfunctie stralen een maximale warmte van 2kW uit. Deze warmteafgifte is niet hoog genoeg om als hoofdverwarming te dienen, of om uw gehele woonruimte te verwarmen. Maar als u dicht bij de haard gaat zitten, voelt u deze warmte wel degelijk.

Wat kost een elektrische haard?

Een elektrische haard is een goedkoper alternatief op een gas- of houthaard. Niet alleen qua aanschafwaarde, maar ook in gebruik. De haarden hebben geen brandstof nodig en er is geen afvoerkanaal nodig. De aanschafprijs van een elektrische haard ligt tussen circa €400,- voor een kale haard tot circa €6.000,- voor de meest complete en luxe elektrische haard. Tussen deze range zijn er nog tal van mogelijkheden. Bezoek een haardenspeciaalzaak voor een compleet beeld aan mogelijkheden en kosten. 

Waar kan ik een elektrische haard plaatsen?

Elektrische haarden kunt u plaatsen waar u maar wilt. Zolang er maar een stopcontact in de buurt is. De haarden sluit u namelijk eenvoudig aan via een stekker. Super handig! Zo kunt u zelfs uw badkamer of slaapkamer omtoveren tot een sfeervolle ruimte met een niet van echt te onderscheiden vuurbeleving. 

Over het merk

Kalfire

Ontdek het merk

Kalfire is al meer dan 40 jaar toonzetter op het gebied van duurzame en innovatieve haarden met een focus op sfeer, esthetiek en duurzaamheid. Kalfire is ervan overtuigd dat vuur een kalmerend effect heeft en een gevoel van verbondenheid creëert. Diepgaande en blijvende verbindingen ontstaan wanneer het vuur wordt ontstoken, waardoor mensen kunnen ontspannen met vrienden en familie, tot rust kunnen komen en authentieke connecties kunnen opbouwen.

Meer over Kalfirehave-arrow

Afbeelding

Elektrische haard kopen? Bezoek ons Experience Center

Een elektrische haard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier staan meer dan 300 haarden en kachels (brandend) opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het elektrische vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn en ontdek onze brede collectie elektrische haarden. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

Afbeelding

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google