Driezijdige haard

Driezijdige haard

Sfeer en comfort komen samen

De naam doet het al vermoeden. Bij een driezijdige haard of kachel is het vuur vanaf 3 zijden te bewonderen. Een driezijdige haard zorgt ervoor dat u het vlammenspel van de kachel of haard nog meer Lees meer

De naam doet het al vermoeden. Bij een driezijdige haard of kachel is het vuur vanaf 3 zijden te bewonderen. Een driezijdige haard zorgt ervoor dat u het vlammenspel van de kachel of haard nog meer beleeft. 

Lees minder
adjustments Filters
Driezijdig
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow
Pagina

open haard gas

Intens genieten van de haard of kachel

De driezijdige haard is wellicht de populairste vorm bij gas- en houthaarden. Dat is ook niet gek. Op een lange wand in de woonkamer is dit het type haard waarbij het vuur het beste tot zijn recht komt. Een echte eye-catcher in de woning waarvan ook nog eens iedereen in de kamer van kan genieten. Prachtig ook in combinatie met een natuurstenen plateau of bijvoorbeeld een mooi meubel er onder. Daarbij wordt de warmte die de haard uitstraalt ook nog eens beter door de ruimte verdeelt.

Verschillende type brandstoffen

Driezijdige haarden en kachels zijn verkrijgbaar in verschillende soorten brandstoffen. Ieder met zijn eigen voordelen en puntjes om rekening mee te houden. Wij zetten de verschillende soorten graag voor u op een rij. 

bio-ethanolhaard
Altech houtkachel

Ontdek onze merken

Naast driezijdige haarden verkopen wij ook andere haarden met andere vuurzichten zoals frontzijdig, tweezijdig, vierzijdige en zelfs vijfzijdige van merken zoals:

Leer alles over haarden en kachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

Alles wat u moet weten over de nieuwe gasketelwet!
Bent u op zoek naar een gashaard of kachel? Of bent u zelf installateur? Dan is het goed om te weten dat per 1 april 2023 niet iedereen zomaar een gashaard of kachel mag installeren. Vanaf dan geldt namelijk de nieuwe gasketelwet.
Waarom kiezen voor een pelletkachel?
Een pelletkachel is een kachel die brandt op pellets. Pellets zijn geperste houtkorrels die van schoon afvalhout komen.
Openhaard vervangen door een inzethaard
Stel, u heeft een open haard en wil zonder veel grote ingrepen uw rendement verhogen. Een inzethaard kan hiervoor een perfecte optie zijn. 
Houtkachel kopen: waar moet ik op letten?
Een houtkachel: een prachtig vuur en authentieke gezelligheid en warmte. Bij de aankoop van een kachel komt veel kijken. Waar moet u op letten? Wij helpen u hier graag verder bij!
Waarom kiezen voor een houtkachel?
Naast de warmte die een houtkachel afgeeft, brengt het vuurspel ook veel sfeer. Niets overtreft immers de beleving van een knisperend houtvuurtje in uw woonkamer.
Hoe kies ik de juiste haard of kachel?
U bent op zoek naar een haard of een kachel? Maar wat voor haard of kachel past het beste bij u en uw woning?
Wat is het verbruik van een elektrische haard?
Elektrische haarden bieden veel praktische voordelen, maar zijn er ook economische voordelen? Hoeveel stroom verbruiken deze haarden en kachels en hoeveel kost dat? Wij delen het graag met u!

Haard of kachel kopen? Bezoek ons Experience Center

Een haard of kachel is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt, kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

Afbeelding

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google