Jydepejsen houtkachels

Al zeker 36 jaar ontwerpt, ontwikkelt en bouwt Jydepejsen in Denemarken design houtkachels. Een echte Jydepejsen houtkachel verbrand het hout van het kleinste twijgje tot de laatste gloed, wat mogelijk gemaakt wordt door de unieke verbrandingskamer in deze kachels.

Filters:
 1. Merk Jydepejsen Verwijder dit artikel
 2. Brandstof Hout Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 60

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
Filteren
 1. Jydepejsen Senza Wall zijruiten
  Jydepejsen Senza Wall zijruiten
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.350
 2. Jydepejsen Senza Wall
  Jydepejsen Senza Wall
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.995
 3. Jydepejsen Zeta Wall
  Jydepejsen Zeta Wall
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.595
 4. Jydepejsen Zeta Basis
  Jydepejsen Zeta Basis
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.925
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 5. Jydepejsen Orion speksteen
  Jydepejsen Orion speksteen
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.925
 6. Jydepejsen Mido speksteen top
  Jydepejsen Mido speksteen top
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.750
 7. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

Producten 1-11 van 60

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

DuplicAir

DuplicAir is een gepatenteerd speciaal ontwikkelend controlesysteem welke een optimale verbranding garandeert. Dit systeem is eenvoudig te bedienen en zorgt voor een optimale verwarmingsoplossing gedurende de levensduur van de kachel.

Convectiewarmte met de Jydepejsen houtkachel

Door de uitgekiende convectie mogelijkheden van de Jydepejsen kachels begint de kachel na het aansteken al snel warmte af te geven. De warmte verplaatst zich vervolgens op natuurlijke wijze door de luchtstroom en niet alleen door de warmtestraling. Hierdoor staan deze houtkachels garant voor een comfortabel binnenklimaat en een gelijkmatige temperatuur in de hele ruimte.

Betrouwbaar Jydepejsen

Jydepejsen heeft zoveel vertrouwen in hun product dat er voor deze kachels een extra lange garantieperiode van 5! jaar geldt.

Soorten en maten houtkachels

Wanneer u op zoekt bent naar een houtkachel of houthaard komt u er al snel achter dat houtkachels er in vele soorten en maten zijn. Over het algemeen kunnen we houtkachels verdelen in de volgende categorieën:

Daarnaast zijn er ook liftdeurhaarden verkrijgbaar. Deze haarden horen bij de categorie inbouw houtkachel. De liftdeurhaarden kunnen vaak open én dicht gestookt worden.

Kom naar ons Experience Center

Bent u nieuwsgierig naar alle houtkachels- en haarden van HAVÉ Verwarming? Heeft u vragen? Bezoek dan ons Experience Center, want onze adviseurs helpen u graag verder. HAVÉ Verwarming levert haarden van merken zoals: AltechCharlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenK-StoveNestor MartinOlsbergSparthermThermocet en Wanders.

De houtkachels bekijken

Voor nog meer informatie over bijvoorbeeld het binnenwerk, de reden dat iedere Jydepejsen te krijgen is met externe luchttoevoer en natuurlijk om ze in het echt te zien, komt u naar ons grote Experience Center in Lunteren.