Vind je dealer

Voer uw postcode in en vind uw dealer

Het succesvolle verhaal van Element4

Element4 is in 2006 opgericht door Benno de Groot en Jan Kempers. Vanaf het begin af aan hadden ze een doel: één van de meest vooruitstrevende fabrikanten van gashaarden worden. Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gashaarden en elektrische haarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.

Het succes van dit merk is niet alleen bij Nederland gebleven. Jan en Benno hebben van Element4 een succesvol merk gemaakt, het verder uitgerold buiten de grenzen van Nederland. Element4 levert namelijk niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Kortom, een succesvol merk opgericht door twee innovatieve ondernemers.

Perfectie op alle fronten

Element4 streeft naar perfectie. Perfectie op alle fronten, zo legt het merk de focus op het design en het gebruiksgemak. Een Elektrische haard functioneert niet alleen als een warmtebron, nee het is een designstuk met karakter en een verrijking van elk interieur. De perfectie van Element4 levert stijlvolle ontwerpen op die de unieke schoonheid van vuur volledig tot zijn recht laten komen.

Bekijk alle modellen

 

De elektrische haarden van Element4

Element4 heeft recent een high-end serie met 15 elektrische haarden op de markt gebracht. Het gaat hierbij om de modellen Bidore, Modore en de Trisore die verkrijgbaar zijn als front, hoek of driezijdige haard. De nieuwe elektrische haarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden hebben een warmtevermogen van 1-2 Kw, zijn voorzien van een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast zijn de haarden te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

 


 

 

 

/

 

 

 

 

De voordelen van een elektrische inbouwhaard

Waarom zou u voor een elektrische inbouwbouwhaard kiezen? Er zijn een aantal belangrijke voordelen verbonden aan een elektrische inbouwhaard die u gaan helpen bij het maken van deze beslissing. Een elektrische inbouwhaard is erg makkelijk te installeren. De elektrische haard heeft geen afvoerkanaal nodig, hierdoor is hij overal makkelijk te plaatsten.  Zo heeft een elektrische inbouwhaard bijvoorbeeld geen rookkanaal nodig, er is slechts alleen een stroomaansluiting voor nodig. Hierdoor kunt u de haard plaatsen waar u maar wilt. Hij is in te bouwen in uw huidige situatie, dus ook te combineren met uw huidige televisie meubel. Het is niet nodig om een gasleiding te installeren op de plek waar de haard moet komen, dit scheelt enorm veel geld. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke aspecten waarom veel mensen kiezen voor een elektrische haard. Ten eerste heeft een elektrische haard het 'duurzame karakter' waar veel mensen naar opzoek zijn. Daarmee is de elektrische haard dé perfecte keuze voor u als u wilt besparen op gaskosten of volledig gasvrij wilt wonen. De elektrische haard is ook de ideale keuze als u uw gashaard wilt vervangen en de haard kost alleen maar stroom. 

Bedien de kachel met uw smartphone of tablet

De Elektrische haarden van Element4 zijn erg eenvoudig te bedienen middels een app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u zelf het sfeerbeeld van de haard aanpassen aan uw wensen.

Ruimtebesparend

De elektrische haarden van Element4 zijn makkelijk in te bouwen. De toestellen vragen namelijk om weinig ruimte bij het inbouwen. Elektrische haarden hebben geen afvoer nodig en zijn daarmee vrijwel overal te plaatsen.

Ontspiegeld glas

Om het haardvuur nog realistischer te laten lijken zijn de inbouw Element4 haarden verkrijgbaar met ontspiegeld glas. Dankzij een speciale coating is dit glas vrijwel onzichtbaar. Zo lijkt het alsof er geen glas voor de haard zit. In combinatie met zeer realistische houtstammen en een geweldig vlameffect krijgt u de beleving van een "echte" open haard.

Ultra HD LED Technologie

De elektrische haarden van Element4 beschikken over Ultra HD LED Technologie, hierdoor wordt er een zeer realitisch en scherp vuurbeeld gecreeërt door de effecten van het gloeiende as.  Deze LEDs kunnen tot wel 50.000 uren branden. U kunt zelf het vlambeeld bepalen en aanpassen middels een eenvoudig te gebruiken app voor uw telefoon of tablet. De haarden zijn te combineren met het speciale anti-reflectieglas.

Bekijk alle modellen

Raak geïnspireerd door de perfectie van Element4


Bezoek hét Experience Center van Nederland en ervaar de grote collectie Element4 haarden.

Bezoek HAVÉ