Het succesvolle verhaal van:

Element4

Element4 is in 2006 opgericht door Jan Kempers. Vanaf het begin af aan had hij een doel: één van de meest vooruitstrevende fabrikanten van gashaarden worden. Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gashaarden en elektrische haarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.

Het succes van dit merk is niet alleen bij Nederland gebleven. Jan heeft van Element4 een succesvol merk gemaakt, het verder uitgerold buiten de grenzen van Nederland. Element4 levert namelijk niet alleen in Nederland, maar wereldwijd. Kortom, een succesvol merk opgericht door een innovatieve ondernemer.

Bekijk het Element4 aanbod have-arrow

Afbeelding

Perfectie op alle fronten

Element4 streeft naar perfectie. Perfectie op alle fronten, zo legt het merk de focus op het design en het gebruiksgemak. Een elektrische haard functioneert niet alleen als een warmtebron, nee het is een designstuk met karakter en een verrijking van elk interieur. De perfectie van Element4 levert stijlvolle ontwerpen op die de unieke schoonheid van vuur volledig tot zijn recht laten komen.

Bekijk alle modellen have-arrow

De elektrische haarden van Element4

Element4 beschikt over drie verschillende lijnen elektrische haarden namelijk de Ambiance-serie, Club-serie en Elite-serie. De haarden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en in te bouwen als front, hoek of driezijdige haard. Deze elektrische haarden zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden hebben een warmtevermogen van 1-2 Kw, zijn voorzien van een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast zijn de haarden te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

Vind uw dealer

Voer uw postcode in en vind uw dealer

Vul hier uw postcode in

De voordelen van een elektrische inbouwhaard

Waarom zou u voor een elektrische inbouwbouwhaard kiezen? Er zijn een aantal belangrijke voordelen verbonden aan een elektrische inbouwhaard die u gaan helpen bij het maken van deze beslissing. Een elektrische inbouwhaard is erg makkelijk te installeren. De elektrische haard heeft geen afvoerkanaal nodig, hierdoor is hij overal makkelijk te plaatsten. Zo heeft een elektrische haard bijvoorbeeld geen rookkanaal nodig, er is slechts een stroomaansluiting voor nodig.

Hierdoor kunt u de haard plaatsen waar u maar wilt. Hij is in te bouwen in uw huidige situatie, dus ook te combineren met uw huidige televisiemeubel. Het is niet nodig om een gasleiding te installeren op de plek waar de haard moet komen, dit scheelt enorm veel geld. Daarnaast zijn er nog een aantal belangrijke aspecten waarom veel mensen kiezen voor een elektrische haard. Ten eerste heeft een elektrische haard het 'duurzame karakter' waar veel mensen naar opzoek zijn. Daarmee is de elektrische haard dé perfecte keuze voor u als u wilt besparen op gaskosten of volledig gasvrij wilt wonen. De elektrische haard is ook de ideale keuze als u uw gashaard wilt vervangen en de haard kost alleen maar stroom.

Lees meer have-arrow

van alle gemakken voorzien

Bedien de kachel met uw smartphone of tablet

De elektrische haarden van Element4 zijn erg eenvoudig te bedienen via een app op uw smartphone of tablet. Zo kunt u zelf het sfeerbeeld van de haard aanpassen aan uw wensen.

Afbeelding
Afbeelding

Ruimtebesparend

De elektrische haarden van Element4 zijn makkelijk in te bouwen. De toestellen vragen namelijk om weinig ruimte bij het inbouwen. Elektrische haarden hebben geen afvoer nodig en zijn daarmee vrijwel overal te plaatsen.

Ultra HD LED Technologie

De elektrische haarden van Element4 beschikken over Ultra HD LED Technologie, hierdoor wordt er een zeer realitisch en scherp vuurbeeld gecreeërt door de effecten van het gloeiende as. Deze LEDs kunnen tot wel 50.000 uren branden. U kunt zelf het vlambeeld bepalen en aanpassen middels een eenvoudig te gebruiken app voor uw telefoon of tablet. De haarden zijn te combineren met het speciale anti-reflectieglas.

Bekijk alle modellen have-arrow

Afbeelding

Ontspiegeld glas

Om het haardvuur nog realistischer te laten lijken zijn de inbouw Element4 haarden verkrijgbaar met ontspiegeld glas. Dankzij een speciale coating is dit glas vrijwel onzichtbaar. Zo lijkt het alsof er geen glas voor de haard zit. In combinatie met zeer realistische houtstammen en een geweldig vlameffect krijgt u de beleving van een "echte" open haard.

Ambiance 125E elektrische haard

Met de komst van de Ambiance 125 E is een nieuwe generatie elektrische haarden geboren. De elegante en stijlvolle toestellen geven u op elke gewenste plek het ultieme gevoel van ambiance. Bijvoorbeeld in uw keuken, badkamer, slaapkamer of gewoon in uw woonkamer. De Ultra HD ledtechnologie geeft de haard een diep en rijk vlambeeld en creëert, dankzij het unieke reflecterende vermogen, het effect van hete as in het branderbed. In combinatie met het anti-reflectieglas ontstaat er een realistisch open haard effect. De haarden zijn altijd passend in uw interieur met de uiteenlopende inbouwmogelijkheden.

Afbeelding

Uitgelichte Element4 haarden

Op zoek naar de haard of kachel van uw dromen? Kom, zonder het maken van een afspraak naar ons Experiece Center voor een advies op maat.

Element4 Elite 150 Front
Inbouw
Brandend in de showroom
€ 3.499
Element4 Club 125 E 3-zijdig
Inbouw
Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
€ 4.295
Element4 Elite 100 3-zijdig
Inbouw
Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
€ 2.799
Element4 Club 50 E Front
Inbouw
Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
€ 2.995

Ontdek Element4 elektrische haarden ook in ons Experience Center

Een elektrische haard is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de haard van uw dromen vindt kunt u in ons 1.200 m² grote Experience Center terecht. Hier vindt u meer dan 300 haarden opgesteld. Ervaar zelf hoe mooi het vuur brandt, hoe levensecht de vlammen zijn of wat ontspiegeld glas met het vuurzicht doet. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste haard vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center have-arrow

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google