EK63 pelletkachels

EK63 pelletkachels

Sfeer en comfort komen samen

EK63 is een merk van Edilkamin. Het biedt "slimme" oplossingen voor de nieuwste generatie verwarming en tegelijkertijd toch betaalbaar: de nieuwste technologieën van vandaag liggen nu binnen ieders Lees meer

EK63 is een merk van Edilkamin. Het biedt "slimme" oplossingen voor de nieuwste generatie verwarming en tegelijkertijd toch betaalbaar: de nieuwste technologieën van vandaag liggen nu binnen ieders bereik.

Lees minder
adjustments Filters
EK63
Pellets
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

De pelletkachel

Een pelletkachel brandt op pellets: dat zijn kleine, samengeperste stukjes resthout in de vorm van korrels. Elke pelletkachel beschikt over een reservoir van 5-15 kilo. De kachel regelt zelf de aanvoer van de pellets. Daarnaast is een pelletkachel eenvoudig te bedienen en naar wens in te stellen. U regelt makkelijk de gewenste temperatuur van kachel.

Het grote verschil tussen een pelletkachel en een houtkachel is dat u in verhouding minder brandstof nodig hebt voor dezelfde hoeveelheid warmte. Het rendement van een pelletkachel is door de hoge verbranding met houtpellets veel hoger. Er zijn pelletkachels in de markt die een rendement van wel 97 procent behalen. Dat is ongekend hoog voor een haard of kachel

De voordelen van een pelletkachel

Pelletkachels zijn kachels die een echt houtvuur bieden en ook van alle gemakken zijn voorzien . De belangrijkste voordelen zijn:

 • checklist Het gemak
 • checklist Laag in de kosten
 • checklist Eenvoudig te bedienen
 • checklist Milieubewuste keuze
 • checklist Gebruiksvriendelijk
 • checklist Echt houtvuur

Dé pelletkachels van EK63

EK63 is het nieuwste merk van Edilkamin. Het assortiment van EK63 biedt niet alleen geavanceerde technologieën, maar blijft ook betaalbaar, waardoor de belofte van comfort binnen ieders handbereik ligt.

Wat EK63 onderscheidt, is het vermogen om verwarming te transformeren van een eenvoudig geprogrammeerd systeem naar een volledig beheer van warmte in huis, gebaseerd op persoonlijke dagprogramma's. Met geïntegreerde Wi-Fi kan de gebruiker direct communiceren met de kachel, waardoor ze op elk moment van de dag het gewenste comfortniveau kunnen kiezen, zelfs op afstand via een mobiele telefoon.

Afbeelding

Duurzame warmtebron

Let u graag op uw portemonnee én het milieu? Dan is een pelletkachel echt iets voor u! Bij pelletkachels worden de pellets vanzelf aangevuld wanneer de brandkamer leeg lijkt te raken.

Omdat hierdoor altijd het juiste aantal pellets worden verbrand, hebben pelletkachels een schone verbranding en een hoog rendement. Dat betekent dat de kachel minder CO2 uitstoot en er minder asresten overblijven. Ontdek nog meer voordelen over pelletkachels in ons kenniscentrum!

Het juiste vermogen pelletkachel

Let bij het kiezen van de ideale pelletkachel ook op het benodigde vermogen. Afhankelijk van de functie, ruimte en isolatie is een ander vermogen aanbevolen. Lees hier meer over het kiezen van het juiste vermogen pelletkachel. Op zoek naar een specifiek vermogen? Bekijk hier ons aanbod 1kW, 2kW, 3kW, 4kW, 5kW, 6kW, 7kW, 8kW, 9kW, 10kW, 11kW, 12kW, 13kW, 14kW en 15kW pelletkachels.

Ontdek onze merken

Naast pelletkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaarden, houtkachels, elektrische haarden en bio-ethanolhaarden van merken zoals:

Pelletkachel kopen? Bezoek ons Experience Center

Een pelletkachel is een prachtige toevoeging aan uw huis. Om ervoor te zorgen dat u de pelletkachel van uw dromen vindt, is een bezoek aan ons 1.200 m² grote Experience Center meer dan de moeite waard. Hier vindt u meer dan 300 haarden en kachel, waarvan een groot deel brandend staat opgesteld. Ontdek zelf de voordelen van een pelletkachel, ervaar het gemak van deze kachels en bewonder het prachtige vlammenspel. Laat u inspireren. En informeren. Bij HAVÉ Verwarming treft u ervaren adviseurs die onafhankelijk advies geven. Gericht op uw situatie, budget en mogelijkheden. Zodat u de juiste pelletkachel vindt. Benieuwd?

Bezoek Experience center

Afbeelding

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google