Inbouwhaarden

Inbouwhaarden

Sfeer en comfort komen samen

Inbouwhaarden zijn de haarden bij uitstek die in elk interieur passend te maken zijn. Strak in een vlakke wand ingebouwd, zwevend met een schitterend plateau van natuursteen of juist met een moderne of nostalgische schouw er omheen. Lees meer

Inbouwhaarden zijn de haarden bij uitstek die in elk interieur passend te maken zijn. Strak in een vlakke wand ingebouwd, zwevend met een schitterend plateau van natuursteen of juist met een moderne of nostalgische schouw er omheen. Inbouwhaarden zijn verkrijgbaar als gashaard of houtkachel.

Lees minder
Filters
Inbouw
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoek
Pagina

Plaatsen inbouwhaard

De inbouwhaard wordt meestal voor een muur geplaatst. Vervolgens wordt de rookgasafvoer aangesloten en wordt de ombouw hier omheen gezet. Deze ombouw moet altijd van een brandwerend materiaal gemaakt zijn. Een inbouwhaard wordt meestal toegepast in een nieuwe situatie. 

Types

Inbouwhaarden zijn er als gas- , elektrisch- en houtvariant. Ook houthaarden kunnen prachtig strak in een wand verwerkt worden. 

We kunnen een aantal punten vaststellen waarin de verschillende inbouwhaarden (gas en hout) van elkaar variëren. Zo zijn de meeste haarden in zowel een front, hoek als driezijdige versie te krijgen. Daarnaast verschillen de inbouwhaarden onderling in hoogte, breedte en diepte. Bij de gas inbouwhaarden komt daar nog eens de variatie in gebruikte houtset bij en de manier waarop een gasinbouwhaard brandt. Kortom, voor iedereen wat! Kom snel langs in het Experience Center van HAVÉ Verwarming alle variaties bekijken!

Inbouwhaarden bekijken

Kom naar het grote Experience Center in Lunteren om legio aan opgestelde en brandende inbouwhaarden tekomen bekijken.

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2