Tuinhaarden

Tuinhaarden

Sfeer en comfort komen samen

De aangename warmte van de haard of kachel, maar dan voor buiten. Niets is lekkerder dan genieten van een kachel in de tuin. De zomeravonden worden zo nog aangenamer. Met een mooie buitenhaard wordt uw tuin steeds een verlengstuk van uw woning. Vandaag de dag zijn er voor buiten net zulke mooie en strakke haarden verkrijgbaar als voor Lees meer

De aangename warmte van de haard of kachel, maar dan voor buiten. Niets is lekkerder dan genieten van een kachel in de tuin. De zomeravonden worden zo nog aangenamer. Met een mooie buitenhaard wordt uw tuin steeds een verlengstuk van uw woning. Vandaag de dag zijn er voor buiten net zulke mooie en strakke haarden verkrijgbaar als voor binnen.

Lees minder
adjustments Filters
Tuinhaard
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Een haard of kachel voor in de tuin

Een tuinhaard wordt ook wel terrashaard, buitenhaard, buitenkachel, tuinkachel of terraskachel genoemd. Er is geen verschil, al deze kachels en haarden worden buiten gestookt. Hetzij op het terras, hetzij in de tuin of onder de veranda. De haarden zijn speciaal ontwikkeld voor de buitenlucht. En wordt vaak gestookt op hout, gas of pellets

Tuinhaarden in vele soorten en maten

Tuinhaarden zijn verkrijgbaar in vele verschillende soorten en maten. Buitenhaarden zijn vrijstaand of ingebouwd. En meestal zijn het front-, driezijdige-, vierzijdige- of doorkijkhaarden. Het materiaalgebruik verschilt nogal eens, maar de meeste haarden zijn gemaakt van RVS.  

Houtgestookte buitenhaarden uit assortiment

HAVÉ Verwarming is gestopt met de verkoop van houtkachels voor buiten. Houtgestookte buitenhaarden zorgen vaak voor overlast. Dit komt mede doordat deze kachels over een open verbranding beschikken en daardoor een laag rendement behalen en verkeerd gestookt worden. Daarom hebben wij de houtkachels voor buiten uit ons assortiment gehaald.

Ontdek onze merken

Ondanks dat wij geen houtgestookte buitenhaarden meer verkopen, biedt HAVÉ Verwarming wel een breed assortiment buitenhaarden aan. Ons assortiment is opgebouwd met tuinhaarden van de merken Element4, Faber, K-Stove en Spartherm.

Ervaar zelf de warmte en gezelligheid van een buitenhaard

Ontdek de buitenhaard bij HAVÉ Verwarming. Kom naar ons Experience Center en vind de tuinhaard die bij u past.

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,7
  Klanten beoordelen ons met
  4,7 sterren op Google