inzethaarden

inzethaarden

Sfeer en comfort komen samen

De inzethaard wordt het meest toegepast in bestaande situaties. Waar u bij een inbouwhaard relatief rigoureuze aanpassingen moet (laten) doen aan uw bestaande situatie, kunt u de inzethaard meestal zonder al te veel breekwerk toepassen. De inzethaarden hebben dan ook meestal een formaat die passend Lees meer

De inzethaard wordt het meest toegepast in bestaande situaties. Waar u bij een inbouwhaard relatief rigoureuze aanpassingen moet (laten) doen aan uw bestaande situatie, kunt u de inzethaard meestal zonder al te veel breekwerk toepassen. De inzethaarden hebben dan ook meestal een formaat die passend is bij de meeste gangbare openingen van hout openhaarden. Inzethaarden zijn verkrijgbaar als houthaard, gashaard en pellethaard.

Lees minder
Filters
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoek
Pagina

Type inzethaarden

Inzethaarden zijn er te krijgen zowel als houthaard en als gashaard. De gas inzethaarden zijn daarna nog weer onder te verdelen in inzethaarden met gesloten- en open systemen. De meeste inzethaarden zijn te krijgen in een frontopstelling maar zijn ook beschikbaar in een linker of rechterhoek.


Uiterlijk

Aan de buitenkant van de inzethaard is relatief veel materiaal (staal) te zien. De lijsten rondom de haard zijn wat groter dan bij een inbouwhaard. Dit komt omdat de 'techniek' bij een inzethaard allemaal in dezefde behuizing moet zitten. Daarbij is het meestal niet mogelijk om in een bestaande situatie gebruik te maken van ventilatie elementen en zit dit ook al ingeboud in de inzethaard.


Ventilator

Bij sommige modellen inzethaarden is een ventilator ingebouwd. Een voordeel is dat de warmte goed door de ruimte verspreid wordt. Een nadeel van een ventilator is het geluid dat deze produceert.

 

Inzethaarden zien

In ons grote Experience Center hebben we verschillende inzethaarden (brandend) voor u opgesteld.

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2