Filteren

Inzet gashaard

Zo min mogelijk breken en slopen bij het vernieuwen van uw haard? Omdat u weinig rommel wilt hebben of omdat de ombouw misschien dragend is? In deze gevallen biedt de inzet gashaard uitkomst. Niet inbouwen maar inzetten. Met een minimum aan breekwerk kan de inzet gashaard ingezet worden.

Filters:
 1. Brandstof Gas Verwijder dit artikel
 2. Type kachel Inzet Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren
 1. Thermocet Trimline 70 SL gashaard
  Thermocet Trimline 70 SL gashaard
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.195
 2. Wanders Square 60 inzet gas
  Wanders Square 60 inzet gas
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.050
 3. Wanders Square 40 front inzet gas
  Wanders Square 40 front inzet gas
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.505
 4. Wanders Square 60 driezijdig inzet gas
  Wanders Square 60 driezijdig inzet gas
  Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
  3.485
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 5. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

7 producten

Van hoog naar laag sorteren

De haard of kachel van uw dromen online gevonden? Of bent u er nog niet helemaal uit en heeft u behoefte aan advies op maat? Zet dan de volgende stap en breng een bezoek aan het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Op 1.200m² brandt het mooiste en meest complete assortiment kachels, haarden en schouwen in Europa. Laat u inspireren en ervaar het zelf!

Stoken wanneer u maar wilt 

Indien u kiest voor een inzet gashaard, hoeft u zich geen zorgen te maken over de brandstof. Waar u bij een hout inzethaard moet letten op de voorraad hout, hoeft u zich bij een gashaard helemaal geen zorgen te maken over brandstof. Benieuwd of het nog verstandig is om een gashaard aan te schaffen? Lees er hier alles over. 

Een inzet gashaard met een open of gesloten sysyeem? 

In deze productgroep kunnen we onderscheid maken tussen gesloten en open systemen. Het gesloten systeem haalt de zuurstof voor de verbranding van buiten, het open systeem uit de woonkamer. Verder zijn er mogelijkheden om voor een front versie te kiezen of juist een linker of rechthoek. Een enkele inzet gashaard is ook driezijdig leverbaar.

Type en soorten gashaarden:

Gashaarden zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande gashaardeninbouw gashaardeninzet gashaarden en hangende gashaarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Ontdek onze merken 

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Artel Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders

Leer alles over gashaarden en gaskachels in ons kenniscentrum

Een gashaard is een investering. Maar hoe kiest u de gashaard die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? Wat is het verschil tussen een open en een gesloten gashaard? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: