Met de Jydepejsen Duplic air regelt u uw houtkachel wel heel makkelijk en nauwkeurig. Middels het stellen van een stalen draaischijf regelt u een Jydepejsen kachel precies zoals u dat wilt!

Perfecte bediening met DuplicAir®

Het unieke luchtcontrole systeem DuplicAir® van Jydepejsen zorgt ervoor dat u de warmte van de houtkachel eenvoudig en nauwkeurig kan controleren. Dit systeem garandeert een optimale verbranding. DuplicAir® is een eenvoudig en zeer duurzaam besturingssysteem, waarbij de modernste technieken zijn gebruikt, zodat u kunt genieten van een mooi vuur en een goed controleerbare warmte en vlammenspel. De DuplicAir draaischijf wordt ook niet heet.

DuplicAir Inteligent Control

De zogenaamde DIC, welke als optie aangeboden wordt op de Omega toestellen van Jydepejsen, bestuurt een motor die aangesloten wordt op de DuplicAir bediening. Het automatische DIC-systeem geeft de gebruiker informatie over de temperatuur in de kachel en geeft aan wanneer het tijd is om brandstof bij te vullen. De kachel past de luchtstroom zelf aan, maar kan ook met een smartphone of handmatig met het luchtwiel van de kachel (DuplicAir®). Verkrijgbaar bij de Omega-serie.

Overige unieke eigenschappen Jydepejsen 

Convectie

Met convectie begint de kachel na het aansteken snel warmte af te geven. De warmte verplaatst zich op natuurlijke wijze door de luchtstroom en niet door warmtestraling. Het resultaat is een comfortabel binnenklimaat en een gelijkmatige temperatuur in de hele ruimte.

Draaiplateau

Bij de modellen Elegance en Omega kan een draaiplateau worden aangeschaft. Met het draaiplateau van Jydepejsen kan de ruit eenvoudig in de gewenste richting worden gedraaid zodat u van het vlammenspel kunt genieten.

Garantie

Op de modellen van Jydepejsen die wij verkopen zit 5 jaar garantie. 

Vermiculite

De vermiculite platen die we in de verbrandingskamers van Jydepejsen gebruiken, zijn bestand tegen een directe blootstelling aan vlammen tot 1100°C. De platen isoleren de verbrandingskamer, waardoor een hogere verbrandingstemperatuur, betere ontgassing van het hout, en als gevolg daarvan, een betere prestatie van de houtkachel worden bereikt.