Faber

Faber

Sfeer en comfort komen samen

De afgelopen decennia heeft Faber niet stil gezeten. Veel nieuwe producten en technieken werden ontwikkeld. Faber heeft diverse unieke uitvindingen op haar naam staan, die nu als dé standaard in de internationale markt van haarden en kachels worden gezien. Unieke Lees meer

De afgelopen decennia heeft Faber niet stil gezeten. Veel nieuwe producten en technieken werden ontwikkeld. Faber heeft diverse unieke uitvindingen op haar naam staan, die nu als dé standaard in de internationale markt van haarden en kachels worden gezien. Unieke innovaties om samen warmte en vuur optimaal te beleven en te voelen. Ontdek de prachtige Faber collectie van houtkachels, gashaarden en eletrische haarden zelf!

Lees minder
Filters
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoek
Pagina

Faber is een bekende speler op het gebied van gas- en elektrische haarden en kachels. En het merk staat ook bekend om de degelijke en stijlvolle houtkachels en buitenhaarden. Faber maakt uw wens om te genieten van vuur waar, want met een haard of kachel van Faber haalt u kwaliteit en sfeer in huis.

Met het brede en diepe assortiment kan Faber aan elke wens voldoen. Dus ook voor u is er een passende haard. Faber is niet voor niets een gerenommeerde naam in Europa op het gebied van haarden en kachels.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2