Element4 Ovation gaskachel

Brandend in de showroom
4.195
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Element4 Ovation gaskachel

De nieuwe Ovation van Element4 is een compacte vrijstaande gaskachel die zeer makkelijk te installeren is en een heerlijke warmte verspreidt. Door zijn geringe afmeting gaat deze haard moeiteloos op in élke ruimte.

De kachel beschikt over een Real Flame Burner en natuurgetrouwe houtset, hierdoor ontstaat er een prachtig, realistisch houtvuur!

Bezoek ons Experience Center

Kom naar ons Experience Center in Lunteren waar wij veel elektrische haarden brandend voor u opgesteld hebben staan. 

Specificaties
MerkElement4
ModelOvation gaskachel
SerieClub
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Afmeting breedte43.5 cm
Afmeting hoogte101.1 cm
Afmeting diepte44.3 cm
BranderdecoratieHoutset
Minimaal vermogen1.7 kW
Maximaal vermogen6.6 kW
Rendement90 %
Bovenaansluiting Ja
Propaan mogelijkJa
Ontdek Element4
Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gas- en elektrische haarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.
Meer over Element4
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer