Spartherm

Spartherm

Sfeer en comfort komen samen

Wie van een prachtig interieur houdt, wil daar ook van genieten en zich ermee omgeven. Klanten van de Duitse fabrikant Spartherm houden en genieten van bijzondere dingen. Ze stellen bovengemiddeld hoge eisen. Net als Spartherm dat doet aan haar Lees meer

Wie van een prachtig interieur houdt, wil daar ook van genieten en zich ermee omgeven. Klanten van de Duitse fabrikant Spartherm houden en genieten van bijzondere dingen. Ze stellen bovengemiddeld hoge eisen. Net als Spartherm dat doet aan haar producten. 

Lees minder
Filters
Spartherm
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoek
Pagina

Over Spartherm 

Het merk Spartherm is relatief jong, produceert prachtige haarden en kachels en wordt steeds populairder in Nederland. Waar ze als een klein bedrijf dat sloten maakte zijn begonnen, zijn ze inmiddels uitgegroeid tot dé marktleider op het gebied van de liftdeurhaarden.

Het succes van Spartherm is te danken aan de hoge technische kwaliteit van de producten in combinatie met een eigentijds, steeds vernieuwend, design. Mede dankzij de voortdurende innovaties op het gebied van verbrandingstechnologie, toegepast in de Spartherm houthaarden, worden ze wereldwijd verkocht in 33 landen.

Spartherm staat als familiebedrijf garant voor de hoogste kwaliteit en een modern design. Het merk overtuigt haar klanten door middel van zeer moderne, duurzame, technisch uitermate sterke houtkachels. Spartherm ziet zichzelf, haar producten en de klant als één geheel.

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2