Dimplex Opti-Virtual elektrische haarden

Dimplex Opti-Virtual elektrische haarden

Sfeer en comfort komen samen

De Dimplex elektrische haard met Opti-Virtual® technologie creëert een haardvuur door middel van Lees meer

De Dimplex elektrische haard met Opti-Virtual® technologie creëert een haardvuur door middel van illusie.

Lees minder
adjustments Filters
Dimplex
Elektrisch
Opti-Virtual

Elektrische haarden met een extra dimensie

Het merk Dimplex investeert veel tijd en geld in onderzoek en in de ontwikkeling van het ultieme vlammenspel voor hun elektrische haarden. Een indrukwekkende lijn van Dimplex zijn de haarden die voorzien zijn van de Opti-Virtual® techniek. Met deze techniek voegt Dimplex een extra categorie sfeerhaarden toe aan de bestaande haarden

De Opti-Virtual® is weliswaar een elektrische haardenlijn, maar gaat verder door een illusie van vuur te creëren met een levensecht vlammenspel, geknisper en vonkjes die zelfs weg lijken te springen. De techniek is gebaseerd op Pepper’s Ghost. Een principe dat ‘verschijningen’ als illusie weet te vertonen en vooral gebruikt wordt bij grote attracties, op toneel en in musea. Faber heeft de techniek verfijnd voor de nieuwe Opti-Virtual®, die in elke ruimte eenvoudig en naar eigen smaak kan worden ingebouwd.

Hoe werkt het?

Elke elektrische haard met de Dimplex Opti-Virtual® technologie gebruikt de nieuwste HDTV-technieken om een vuurbeeld van vlammen en vonken te creëren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van het 'Pepper's Ghost' principe. Dit is een manier voor het maken van illusies die ook wordt gebruikt in musea, theaters en bijvoorbeeld grote attracties. Het geluid van knisperend hout maakt de beleving compleet.

De vlammen lijken levensecht, maar de haard geeft geen warmte af. Daarom is deze haard ook geschikt voor ruimtes waarin relatief weinig toezicht mogelijk is.

Dimplex Opti-Virtual elektrische haarden bekijken

Meer weten over de Dimplex Opti-Virtual elektrische haarden? We hebben heel veel van deze haarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels, elektrische haarden, bio-ethanolhaarden en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Fair Fires, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Kalfire, Nestor MartinOlsbergSpartherm, Wanders en Xaralyn.

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google