Dimplex Optiflame elektrische haarden

Dimplex Optiflame elektrische haarden

Sfeer en comfort komen samen

Vuur uit spiegelbeelden voor een zo realistisch mogelijk gloeieffect. Een kenmerk van vuur is dat de vlammen nooit hetzelfde zijn, terwijl je bij elektrische haarden vaak een bepaald patroon ziet. Lees meer

Vuur uit spiegelbeelden voor een zo realistisch mogelijk gloeieffect.

Een kenmerk van vuur is dat de vlammen nooit hetzelfde zijn, terwijl je bij elektrische haarden vaak een bepaald patroon ziet. Bij Dimplex elektrische haarden worden de vlammen zo realistisch mogelijk gemaakt met de Optiflame® technologie

Lees minder
adjustments Filters
Dimplex
Elektrisch
Optiflame

Hoe werkt het?

Dimplex elektrische haarden met Optiflame® technologie zijn uitgerust met een lichtbron, een decoratiebed van hout of kolen en een bewegende as met spiegels. Deze spiegels zijn gebogen en onderling gedraaid, waardoor er een zo groot en onregelmatig mogelijk spiegelend oppervlak ontstaat. Het licht kan zo op talloze manieren breken, wat bijdraagt aan het vuureffect: hoe meer afzonderlijke elementen onderling bewegen, hoe realistischer het flakkeren van de 'vlammen'.

Dimplex Optiflame elektrische haarden bekijken

Meer weten over de Dimplex Optiflame elektrische haarden? We hebben heel veel van deze haarden brandend opgesteld staan in ons grote Experience Center in Lunteren.

Ontdek al onze merken 

Naast elektrische haarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals gashaardenpelletkachels, elektrische haarden, bio-ethanolhaarden en houtkachels van merken zoals: AltechCharlton & Jenrick, Cocoon Fires, DimplexDovreDRU, Duroflame, Edilkamin, Element4Faber, Fair Fires, Icon Fires, Janco de JongJydepejsen, Kalfire, Nestor MartinOlsbergSpartherm, Wanders en Xaralyn.

 

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google