DRU Maestro 80/3 Eco Wave

Brandend in de showroom
4.395
Adviesprijs incl. BTW
Bekijk deze kachel
Houtset bruin (standaard)
+0
Zwart vlak (standaard)
+0
Ceraglass (zwart spiegelende achterwand)
+230
Ontspiegeld CV-glas
+690

Extra's bij deze haard of kachel

Communicatie module (APP) optioneel bij deze haard
+176

Vernieuwende Maestro

Met deze Maestro serie slaat DRU een hele nieuwe en vooral mooie weg in. Door de houtset nog realistischer te maken en ervoor te zorgen dat de vlammen daadwerkelijk uit het hout zelf komen is het vuur nu bijna niet meer van echt te onderscheiden.

EcoWave en dubbele brander in de DRU Maestro 80/3

Ook deze nieuwe Maestro beschikt over de EcoWave functie waarmee met één druk op de knop een programma gestart kan worden waarbij de kachel minder vermogen geeft en een zeer realistisch vuurbeeld tevoorschijn tovert. Dit doet DRU door de vlammen dan weer hoog en dan weer laag te laten branden (Wave) zoals u ook van een echt houthaard gewend bent. Daarnaast heeft de Maestro gashaard ook nog een dubbele brander. Door één brander uit te schakelen brengt u eenvoudig het vermogen terug terwijl er wel een mooi vlambeeld blijft.

Schoonmaken kunt u zelf met de Maestro 80/3

Deze nieuwe Maestro driezijdigehaard (uiteraard gesloten systeem) heeft een eenvoudig systeem waarbij de ruit naar voren klapt. Nu kunt u zelf ook makkelijk bij de binnenkant en is de ruit zonder tussenkomst van een monteur eenvoudig zelf te reinigen wanneer dit een keer nodig is.

Bijna Frameloos

Deze nieuwe Maestro gashaard (uiteraard gesloten systeem) is bijna helemaal frameloos in te bouwen. Een plateau kan hierdoor bijvoorbeeld vrijwel tot aan het glas lopen van de haard.

Experience Center

Wilt u deze haard brandend zien? Dat kan. In ons grote Experience Center in Lunteren hebben wij deze haard brandend opgesteld staan. Hier hebben we nog meerdere Dru gashaarden brandend opgesteld staan.

Specificaties
MerkDRU
ModelMaestro 80/3 Eco Wave
SerieMaestro
Prijs4.395
BrandstofGas
VuurzichtDriezijdig
Type kachelInbouw
Systeem (open of gesloten)Gesloten
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Gewicht100kg
Inbouwmaat breedte91.2 cm
Inbouwmaat hoogte87.3 cm
Inbouwmaat diepte51 cm
Ruitmaat breedte79 cm
Ruitmaat hoogte55 cm
Ruitmaat diepte34.9 cm
BedieningAfstandbediening
BranderdecoratieHoutset
AchterwandZwart, Ceraglass
Minimaal vermogen2 kW
Maximaal vermogen10 kW
Rendement84 %
Bovenaansluiting Ja
Rookgasafvoer diameter130/200 mm
Propaan mogelijkJa
Energielabel
A
Ontdek DRU
260 jaar Nederlands vakmanschap, kennis en innovatie heeft nu geleid tot een serie gashaarden waarbij het natuurlijke en levendige vlammenspel bijna niet van een echt houtvuur is te onderscheiden. DRU krijgt dit voor elkaar door het verwerken van een twee extra branders in de keramische houtblokken. Het vuur lekt niet alleen om de blokken heen, de vlammen hebben ook meer volume.
Meer over DRU
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen over gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een haard op aardgas aan te schaffen of deze te vervangen? Wij denken van wel en we leggen je graag uit waarom.
Lees meer