Dovre Astro 2/L houtkachel

Opgesteld in showroom
2.178
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Dovre Astro 2L houtkachel

Bij de Astro 2 gietijzeren houtkachel serie heeft u de keuze uit diverse onderstellen. De Dovre Astro 2 is uitgevoerd zonder convectiepanelen. De kachel is wel voorzien van volglasdeur met airwash, vaste stookvloer met ontassingsluik, secundaire verbranding en boven- en achteraansluiting, Buitenluchtaansluiting mogelijk aan de achterzijde of via onderkant.


Nieuwschierig geworden?

Kom dan snel eens kijken in ons Experience Center in Lunteren!

Specificaties
MerkDovre
ModelAstro 2/L houtkachel
SerieAstroline
BrandstofHout
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalGietijzer
KleurGietijzer
ShowroomstatusOpgesteld in showroom
Gewicht139kg
Afmeting breedte52 cm
Afmeting hoogte89 cm
Afmeting diepte45 cm
DraaibaarNee, deze kachel is niet draaibaar
BedieningHandbediening
AchterwandVermiculiet
Nominaal vermogen7 kW
Minimaal vermogen2.3 kW
Maximaal vermogen9 kW
Rendement79.4 %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Hart pijp hoogte73 cm
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Externe luchttoevoer100 millimeter
Energielabel
A
Ontdek Dovre
Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Dovre. En dat is de reden dat het merk maar liefst 5 jaar garantie durft te geven op het gietijzeren gedeelte van hun kachels. Vanwege de combinatie van vakmanschap, het gebruik van hoogwaardige materialen en onderdelen en een zeer strenge kwaliteitscontrole kan Dovre de kwaliteit van haar producten waarborgen.
Meer over Dovre
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.

Meer over stoken met een houtrookfilter