Bocal gashaarden

Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 15

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
 1. Bocal A6 gaskachel
  Bocal A6 gaskachel
  Brandend in de showroom
  1.980
 2. Bocal A19M gaskachel
  Bocal A19M gaskachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  2.675
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 3. Bocal A19M/E gaskachel
  Bocal A19M/E gaskachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  3.195
 4. Bocal A63 Millennium gaskachel
  Bocal A63 Millennium gaskachel
  Vergelijkbaar product in showroom
  1.725
 5. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 15

Pagina
Aflopend sorteren

Bocal gashaarden

Bocal gashaarden zijn van de hoogste kwaliteit, omdat Bocal de allernieuwste technieken op het gebied van gas toepast in deze kachels. Deze gaskachels staan voor schone verbranding, een hoog rendement, de laagste CO2-uitstoot en de laagste fijnstofemissie. De gaskachels van Bocal worden volledig in één fabriek vervaardigd en na productie uitvoerig gecontroleerd.

Bocal gaskachel brandend te zien bij HAVÉ Verwarming

Verschillende gashaarden van Bocal zijn brandend bij ons in ons Experience Center te bewonderen. Daarnaast hebben we van de meeste, zo niet alle, gaskachels van Bocal een voorbeeld staan.

Bezoek ons Experience Center

Kom naar HAVÉ Verwarming in Lunteren om de juiste Bocal gaskachel uit te zoeken, voordat dat u overgaat tot een aankoop. Laat u adviseren onder het genot van een kop koffie. Graag tot ziens in het grootste kachel-, haarden- en schouwen- Experience Center van Nederland!

Ontdek al onze merken

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders