Filteren

Gietijzeren gaskachel

De onderdelen van gietijzeren gaskachels zijn uit één stuk gegoten, en kunnen ook voorzien worden van fraaie decoratieve figuren. Gietijzeren gaskachels hoeven niet klassiek te ogen, ook moderne gaskachels kunnen (deels) gemaakt zijn van gietijzer. Gietijzer is erg degelijk, niet voor niets worden motorblokken van auto’s hier ook van gemaakt. Het is van groot belang dat het gietijzer van goede kwaliteit is. Gietijzer van slechte kwaliteit kan gaan scheuren en vervolgens breken. De gietijzeren gaskachels die wij in ons assortiment hebben komen bij fabrikanten vandaan die al jaren (soms meer dan 100!) ijzer gieten voor hun gaskachels.

Filters:
  1. Brandstof Gas Verwijder dit artikel
  2. Materiaal Gietijzer Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

4 producten

Van hoog naar laag sorteren

Onderhoud gaskachels

Gaskachels vragen daarnaast weinig onderhoud. Wil u hier meer over weten? Bezoek dan ons kenniscentrum en lees er alles over!

Bezoek ons Experience Center 

Veel van de gaskachels zijn van plaatstaal, maar in ons Experience Center hebben we ook een aantal volledig gietijzeren gaskachels opgesteld staan. Ook staan er een aantal kachels die bestaan uit een combinatie van staal en gietijzer. Kom de verschillen zien en voelen!

Ontdek al onze merken 

Naast gaskachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelspelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: Altech, Charlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsen, K-StoveNestor Martin, OlsbergSparthermThermocet en Wanders