Spartherm Premium Triple 50x54x50

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
7.525
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Binnenkort leverbaar!

Spartherm Premium Triple 50x54x50

Met de Premium Triple 50x54x50 houthaard (voorheen de A-U-50h) voegt Spartherm weer een moderne, strak afgewerkte haard toe aan het assortiment. Door de onzichtbare lijsten wordt het vuurbeeld niet belemmerd en heeft u optimaal zicht op de prachtige vlammen. De stevige deurconstructie is zo ontwikkeld dat de deur niet kan torderen. Met deze haard haalt u een zeer rendementvolle haard in huis. Door de efficiënte verbranding belast de Premium Triple het milieu minimaal!

Ons Experience Center.

Verschillende haarden van Spartherm vindt u in ons Experience Center, u bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen.

Specificaties
MerkSpartherm
ModelPremium Triple 50x54x50
SeriePremium
BrandstofHout
VuurzichtDriezijdig
Type kachelInbouw
Wel of geen afvoerAfvoer
KleurZwart
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
Afmeting breedte67.5 cm
Afmeting hoogte147.2 cm
Afmeting diepte77.3 cm
Inbouwmaat breedte67.5 cm
Inbouwmaat hoogte147.2 cm
Inbouwmaat diepte77.3 cm
BedieningHandbediening, Afstandsbediening, Tablet/telefoon bediening
Minimaal vermogen6.5 kW
Maximaal vermogen12.1 kW
Rendement80 %
Rookgasafvoer (diameter)200/250 millimeter
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Energielabel
A+
Ontdek Spartherm
Spartherm is een familiebedrijf en staat garant voor de hoogste kwaliteit en een modern design. Het merk overtuigt haar klanten door middel van moderne, duurzame en technisch uitermate sterke houtkachels. Spartherm kijkt naar de producten, de klant en zichzelf als een geheel.
Meer over Spartherm
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.

Meer over stoken met een houtrookfilter