Filteren

Duroflame pelletkachels

De pelletkachels van Duroflame worden geheel op Hollandse bodem geproduceerd. Duroflame onderscheidt zich van andere merken door strakke, compacte pelletkachels te produceren in plaats van grote logge apparaten. Het assortiment van Duroflame is divers, zodat er voor iedere woonkamer een geschikte kachel te vinden is.

Filters:
 1. Merk Duroflame Verwijder dit artikel
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Tonen als Foto-tabel Lijst

8 producten

Van hoog naar laag sorteren

Duroflame pelletkachels

De pelletkachels van Duroflame zijn kachels van Hollandse bodem. Vaak zijn pelletkachels grote, logge apparaten, maar Duroflame heeft pelletkachels ontworpen met een uniek uiterlijk. De kachels lijken qua uiterlijk veel op de klassieke houtkachel van vroeger, maar dan in een modern jasje. Hierdoor halen de kachels van Duroflame de gezellige sfeer van toen naar het hier en nu.

Omdat de kachels over een continu draaiende pellettoevoer beschikken, zijn de kachels fluisterstil en kunt u dus in alle rust genieten van een prachtig vlammenspel. Alle kachels van Duroflame beschikken over een bedieningspaneel met een timerfunctie en weekinstelling, zodat de kachel volledig kan worden ingesteld naar uw wens. Het bedieningspaneel is verborgen in het pelletreservoir zodat niets de gezellige sfeer van vroeger in de weg staat!

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over pelletkachels? Of de gemakken en de gezelligheid van de pelletkachel zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de pelletkachel.

Ontdek al onze merken

Naast pelletkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaarden en elektrische haarden van merken zoals: AltechArtelCharlton & Jenrick, Cocoon Fires,  DimplexDovre, DuroflameDRUEdilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Janco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Leer alles over pelletkachels in ons kenniscentrum

Een pelletkachel is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de pelletkachel die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? En waarom zou u kiezen voor een pelletkachel? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld: