Duroflame pelletkachels

Duroflame pelletkachels

Sfeer en comfort komen samen

De pelletkachels van Duroflame worden geheel op Hollandse bodem geproduceerd. Duroflame onderscheidt zich van andere merken door strakke, compacte pelletkachels te produceren in plaats van Lees meer

De pelletkachels van Duroflame worden geheel op Hollandse bodem geproduceerd. Duroflame onderscheidt zich van andere merken door strakke, compacte pelletkachels te produceren in plaats van grote logge apparaten. Het assortiment van Duroflame is divers, zodat er voor iedere woonkamer een geschikte kachel te vinden is.

Lees minder
adjustments Filters
Duroflame
Bezoek ons Experience center en laat u inspireren en informerenBezoekhave-arrow

Duroflame pelletkachels

De pelletkachels van Duroflame zijn kachels van Hollandse bodem. Vaak zijn pelletkachels grote, logge apparaten, maar Duroflame heeft pelletkachels ontworpen met een uniek uiterlijk. De kachels lijken qua uiterlijk veel op de klassieke houtkachel van vroeger, maar dan in een modern jasje. Hierdoor halen de kachels van Duroflame de gezellige sfeer van toen naar het hier en nu.

Omdat de kachels over een continu draaiende pellettoevoer beschikken, zijn de kachels fluisterstil en kunt u dus in alle rust genieten van een prachtig vlammenspel. Alle kachels van Duroflame beschikken over een bedieningspaneel met een timerfunctie en weekinstelling, zodat de kachel volledig kan worden ingesteld naar uw wens. Het bedieningspaneel is verborgen in het pelletreservoir zodat niets de gezellige sfeer van vroeger in de weg staat!

Bezoek het Experience Center

Wilt u meer weten over pelletkachels? Of de gemakken en de gezelligheid van de pelletkachel zelf ontdekken? Kom dan naar het Experience Center van HAVÉ Verwarming. Onze adviseurs staan klaar om u alles te vertellen over de pelletkachel.

Ontdek al onze merken

Naast pelletkachels verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachelsgashaarden en elektrische haarden van merken zoals: AltechArtelCharlton & Jenrick, Cocoon Fires,  DimplexDovre, DuroflameDRUEdilkamin, Element4Faber, Icon Fires, Janco de JongJydepejsenNestor MartinOlsbergSparthermThermocet, Thermorossi en Wanders.

Leer alles over pelletkachels in ons kenniscentrum

Een pelletkachel is een investering. Duurzaam én stijlvol. Maar hoe kiest u de pelletkachel die het beste bij uw situatie en wensen past? Hoe zit het met het onderhoud? En waarom zou u kiezen voor een pelletkachel? Dergelijke antwoorden krijgt u niet alleen van onze adviseurs stellen in ons Experience Center, maar vindt u ook in ons kenniscentrum. Lees bijvoorbeeld:

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 4,6
  Klanten beoordelen ons met
  4,6 sterren op Google