Spartherm Houtkachels

Spartherm houtkachels

Leef en geniet! Vuur, warmte, sfeer, gezelligheid en levenskwaliteit. Deze tekst leest u als eerste wanneer u de brochure van Spartherm opent.

 

 

Eisen

Wanneer je van bijzondere dingen houdt, wil je daar ook van genieten. De gemiddelde Spartherm klant houdt en geniet van bijzondere dingen en stellen, net als Spartherm en HAVE, bovengemiddeld hoge eisen aan het product.

 

Kwaliteit

Gewoon kwaliteit is belangrijk maar is niet genoeg. Spartherm biedt bijzondere kwaliteit! Spartherm gebruikt hoogwaardige materialen, de productieprocessen zijn technologisch gerijpt door de jarenlange ervaring en de medewerkers zijn speciaal en uitmuntend opgeleid. Hierdoor creëert Spartherm dag in dag uit iets buitengewoons.

 

Design

Spartherm streeft er naar om de, voor u, perfect gevormde kachel te ontwerpen met een stijlvol design. Van avant-gardistische trends tot chique klassiekers met als enig doel met deze vormentaal de klant aan te spreken, te fascineren en in vuur en vlam te zetten. 

 

Millieu

Ook wat het millieu btereft kent Spartherm haar verantwoordelijkheid. Al tijdens de productontwikkeling worden de strengste nationale (Duitse) en internationale normen nageleefd.

 

Innovatie

Innovare is Latijns voor verneiuwen en daar komt het woord innovatie dus vandaan. Dus een voortdurende ontwikkeling met de veranderende toekomst daarbij in gedachten. Daar zijn ze bij Spartherm continu mee bezig. Visies bepalen, deskundigheid verzamelen en deze omzetten naar daden om uiteindelijk aan de eindgebruiker de perfecte kachel vol met de laatse technologische hoogstandjes te kunnen leveren. Dit zonder het detail en design uit het oog te verliezen. 

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld