Hangende gashaarden

Hangende gashaarden

Doe eens gek en hang uw gashaard op! We maken een onderscheid tussen de 'normale' hangende gashaarden en de afvoerloze gashaarden, ook wel vuurschilderijen genoemd. 

 

Voordeel van het ophangen van een gashaard

Wanneer u kiest voor een hangende gashaard kiest u voor ruimte, flexibiliteit en een vrij zicht. Alle hangende gashaarden met het zogenaamde gesloten systeem hebben meerdere ruiten zodat het vuur van verschillende kanten gezien wordt en het ruimtelijke nog eens wordt versterkt. 

 

De hoogte van uw hangende gashaard

Een groot voordeel van een hangende gashaard ten opzichte van een vrijstaande gaskachel is de hoogte bepaling. Een vrijstaande gaskachel kiest u op hoogte. De hangende gaskachel kunt u op iedere hoogte hangen afhankelijk van plaats en ruimte. In de de woonkamer en zithoek zal de hangende gaskachel over het algemeen lager geplaatst worden zodat je in het vuur kijkt en er niet onder tegenaan. Hangt u de haard echter in de keuken of juist aan een muur tussen het zit en eetgedeelte in, dan wordt er vaker gekozen om de gaskachel hoger op te hangen omdat de eetkamerstoelen meestal wat hoger zijn en je sowieso van een afstand dan het vuur beter kan zien.

 

Voorbeelden van hangende gaskachels

U bent bij dezen van harte uitgenodigd in onze grote showroom waar we verschillende modellen hangende gashaard hebben opgesteld. Ook de hangende gashaarden zonder afvoer zijn hier ruim vertegenwoordigd.

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld