Elektrische haarden

Levensechte vlammen zonder schoorsteen. Laat u inspireren door de elektrische haarden in het Experience Center van HAVÉ Verwarming.

Het gemak ontdekken?

Bekijk de collectie Bezoek ons Experience Center

Levensecht & puur gemak

Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Bewonder ze brandend in ons Experience Center!

Wat heb ik nodig?

Een stekker, een stopcontact en soms water!

Leer alles

Onafhankelijk advies gezocht?

Ontmoet de gepassioneerde experts van HAVÉ Verwarming

Maak kennis

Een elektrische haard met bijverwarming?

Een elektrische haard geeft vaak tot 2kW warmte

Lees meer

Soorten elektrische haarden

Hanghaarden

Ultiem voor in uw winkel of restaurant

Inbouwhaarden

Geef de sfeer een vaste plek

Inzethaarden

Voor plaatsing in een open haard

Vrijstaande haarden

Voor een ruimtelijke uitstraling

Meer weten over elektrische haarden?

Neem een kijkje in ons kenniscentrum

Het driedimensionale vuur Dimplex
De laatste jaren is de elektrische haard bezig aan een comeback. Met moderne technieken, zoals waterdamp, mist en rookeffecten, bereiken de elektrische haarden van tegenwoordig een zeer realistisch effect. Faber, tegenwoordig verkocht onder de naam Dimplex, is marktleider als het gaat om elektrische haarden. Dit merk ontwikkelde bijvoorbeeld Opti-myst, een type dat werkt met echte mist!

Bekijk de collectie

De elegante haarden van Element4 met een stekker
De strakke en elegante modellen gashaarden van Element4 zijn nu ook verkrijgbaar met een stekker. Het merk heeft onlangs high-end serie met 15 elektrische haarden op de markt gebracht. De nieuwe elektrische haarden van Element4 zijn, net als de gashaarden, voorzien van een realistische houtset en standaard voorzien van AR-glas. De haarden hebben een warmtevermogen van 1-2 Kw, zijn voorzien van een een thermostaat functie en het vlammenspel van deze haarden is dimbaar. Daarnaast is de haard te bedienen via een app of via een (optioneel) touchpad.

Bekijk de collectie

Niet van echt vuur te onderscheiden
Een elektrische haard van vandaag de dag is haast niet meer van écht vuur te onderscheiden. Zo geeft een groot gedeelte van de elektrische haarden niet alleen gezelligheid, maar kan ook voorzien in de warmtebehoefte. Daarnaast zijn elektrische haarden vaak voorzien van realistische houtsets waardoor het vuur echt tot leven komt.

Ervaar het

3 voordelen van elektrisch vuur
De installatie van een elektrische kachel is zeer snel en eenvoudig. Een standaard stopcontact en een geschikte plek zijn alle ingrediënten die u nodig hebt voor de aansluiting. Een ander voordeel van de elektrische haard: het geeft geen rommel. U verspilt geen tijd aan schoonmaak als gevolg van as of roet en u hebt geen houtopslag nodig.

Meer voordelen

Een greep uit onze collectie

Kenniscentrum