Gashaarden

Gezelligheid, warmte en gemak zijn met een gaskachel van HAVÉ Verwarming bereikbaar met één druk op de knop.

Weten hoe dat is?

Bekijk de collectie Bezoek ons Experience Center

Schone en veilige sfeermakers

Welke stijl heeft uw huis? Wat u ook wilt creëren, een gashaard is een schone en praktische sfeermaker. Veel gemak, daar staan gashaarden voor. Met een afstandsbediening voelt u zich helemaal de koning te rijk. Die luxe is niet het enige, want gashaarden staan ook bekend om hun veiligheid. Bij HAVÉ vindt u een enorm aanbod aan gaskachels.  Van stijlvolle inbouw gashaarden tot vrijstaande gaskachels en inzet gashaarden. Daarbij hebben wij enkel topmerken zoals Dovre, DRU en Element4. Welk type past bij u?

Wilt u alles weten over gashaarden?

Leer er meer over in ons kenniscentrum

Leer meer

Onafhankelijk advies nodig?

Ontmoet de gepassioneerde experts van HAVÉ Verwarming

Maak kennis

Benieuwd naar de volledige collectie?

Ontdek de grootste en mooiste collectie gashaarden

Bekijk de collectie

Welk type haard past bij u?

Inbouw gashaarden

Moderne sfeermakers

Vrijstaande gaskachels

Ultieme vrijheid: los in huis

Hangende gashaarden

Fixeer uw aandacht op één plek

Inzet gashaarden

Moderniseer uw oude open haard

gevelkachels

Rechtsreeks door de gevel

Een bewuste keuze maken voor uw nieuwe haard
Voor bijna alle woonhuizen blijft aardgas de komende vijftien jaar gewoon beschikbaar. Een gashaard is en blijft een prima investering. Het afbouwen van het gebruik van gas zal geleidelijk plaatsvinden. Mocht de gemeente uw woning gaan overzetten op bijvoorbeeld elektriciteit, dan is uw gashaard altijd aan te passen naar bijvoorbeeld propaangas. Onze gashaarden zijn gereed voor een duurzame toekomst.

Lees meer

Gashaard: open of gesloten?
Gasgestookte haarden zijn er in twee varianten: met een open of met een gesloten systeem. Welke variant kiest u? Een gesloten systeem kan bijvoorbeeld via de gevel naar buiten en gebruikt voor de verbranding zuurstof van buiten. Er is een groot aanbod gesloten systemen. Een open systeem is ideaal voor plaatsing in een bestaand kanaal of open haard. Waar moet u verder op letten?

Leer meer

Weinig moeite, veel gemak en genot
Een gashaard bereikt met gemak een hoge leeftijd. Er is weinig onderhoud nodig voor die lange levensduur. Een gashaard heeft een schone verbranding. Die eigenschap resulteert dus niet alleen in een hoog rendement, maar ook in ultiem gemak! Weten wanneer het tijd is voor onderhoud?

Leer meer

Gashaard op propaan?
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet (meer) afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting, maar toch een gashaard in uw woning? Gashaarden op propaangas zijn hét alternatief! Zonder aardgas onbezorgd genieten van een gashaard kan gewoon!

Lees meer

Een greep uit onze collectie

Kenniscentrum

Onze merken