Faber buitenhaard

Faber buitenhaard

Sfeer en comfort komen samen

Faber is de belangrijkste fabrikant van kwalitatief hoogstaande buitenhaarden. Wanneer u kiest voor een buitenhaard van Faber, kiest u niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design, duurzaamheid en continuïteit. Laat u inspireren door de Lees meer

Faber is de belangrijkste fabrikant van kwalitatief hoogstaande buitenhaarden. Wanneer u kiest voor een buitenhaard van Faber, kiest u niet alleen voor kwaliteit maar ook voor design, duurzaamheid en continuïteit. Laat u inspireren door de Faber gashaarden voor buiten, bekijk ons assortiment.

Lees minder
Filters
Faber
Tuinhaard

Faber Buitenhaard

Faber maakt het mogelijk om ook in uw tuin zonder gesleep met hout en overlast voor uw buren, gezelligheid te creëren. De Faber gashaarden zijn leverbaar op propaan maar ook op aardgas. Dat betekent dat u met een Faber buitenhaard op aardgas niet persé met gasflessen hoeft te gaan sjouwen. U kunt namelijk ook een gasstopcontact aan laten leggen in uw tuin en de haard er makkelijk aan koppelen.

 

Faber Buitenhaarden bij HAVÉ Verwarming

Wij hebben in ons grote Experience Center de gas buitenhaarden van Faber binnen en buiten (aangesloten) staan. Kom snel kijken!

 • 1200 m² experience center midden in Nederland
  1200 m² experience center midden in Nederland
 • Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
  Onafhankelijk en persoonlijk advies van specialisten
 • Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
  Meer dan 300 haarden en kachels opgesteld
 • 9,2
  Klanten beoordelen ons met een 9,2