Element4 Club 180 E Hoek

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
5.513
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Element4 Club 180 elektrisch Corner

Dit is de nieuwe elektrische haard van de Element4 club serie. Deze zijn onder andere voorzien van een indrukwekkend en prachtig vlammenspel, ingebouwde verwarming en stijlvolle bodemverlichting, gecombineerd met het gemak van elektrisch verwarmen. Daarnaast is de haard voorzien van ontspiegeld glas, waardoor er een prachtig zicht is op het vlammenspel.

Bovendien zijn er tegels en ledverlichting ter aankleding van de zijkant van de haard. Ook zijn er optioneel infraroodpanelen waarmee de rest van de woning verwarmd kan worden. 

De elektrische Club haarden van Element4 zijn te bedienen met de bijgeleverde afstandsbediening, of met de app op uw telefoon/ tablet.

Zowel warmte als Sfeer

Deze elektrische haard geeft niet alleen sfeer, maar ook warmte. Zo kan deze haard op 1500 watt verwarmen.

Experience Center

Bent u benieuwd naar Element4 Club 100 elektrische front of andere merken? Kom dan langs bij ons in het Experience Center. Daar hebben wij deze haard en veel meer elektrische haarden voor u opgesteld staan.

Specificaties
MerkElement4
Model Club 180 E Hoek
SerieClub
BrandstofElektrisch
VuurzichtHoek
Type kachelInbouw
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
VerwarmingsfunctieJa, met verwarmingsfunctie
Afmeting breedte179.8 cm
Afmeting hoogte61.1 cm
Afmeting diepte30 cm
Ruitmaat breedte175.2 cm
Ruitmaat hoogte41 cm
Ruitmaat diepte24.4 cm
BedieningAfstandsbediening, Tablet/telefoon bediening
ThermostaatJa
Minimaal vermogen1.5 kW
Maximaal vermogen1.5 kW
Kleureffect instelbaarJa
LichtmoduleLED
Ontdek Element4
Vandaag de dag ontwerpt en fabriceert Element4 een breed assortiment gas- en elektrische haarden van hoge kwaliteit. De haarden van het merk zijn stijlvol, eenvoudig in gebruik en een aanwinst voor elk interieur.
Meer over Element4
Levensecht & puur gemak
Een haard geeft uw inrichting nieuw elan. Wilt u wegdromen bij de warmte en verdwalen in de vlammen? Maar wat nu als u geen schoorsteen hebt? Dan heeft HAVÉ de oplossing: elektrische kachels zijn terug van weggeweest. Het vlammenspel is niet langer plat, maar komt tot leven met behulp van rookeffect en waterdamp. Ontdek alle voordelen zelf!
Lees meer