Olsberg Draco Glasdeur

Niet opgesteld in showroom
2.876
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Olsberg Draco glasdeur

Is er iets zoals de ideale open haard? Onze experts willen deze vraag met een duidelijke JA beantwoorden. Het uiterlijk, het formaat en de zijruiten zorgen ervoor dat de kachel een allemansvriend is. Daarnaast voldoet de Olsberg Draco aan de wensen van de meeste klanten en is qua vermogen ook geschikt voor kleine en grotere ruimtes. De Olsberg Draco is in verschillende uitvoeringen leverbaar, namelijk met vol glazendeur zoals deze en met een staal-deur. De Olsberg Draco, een mooie aanvulling in het Olsberg assortiment waarvan u veel plezier kunt beleven.   

Bezoek ons Experience Center

Kom de Olsberg Draco snel bewonderen in ons Experience Center in Lunteren.

Specificaties
MerkOlsberg
ModelDraco Glasdeur
SerieDraco
BrandstofHout
VuurzichtDriezijdig
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
MateriaalPlaatstaal
KleurZwart
ShowroomstatusNiet opgesteld in showroom
Gewicht130kg
Afmeting breedte51.6 cm
Afmeting hoogte120 cm
Afmeting diepte41.6 cm
Ruitmaat breedte35 cm
Ruitmaat hoogte47.4 cm
DraaibaarNee, deze kachel is niet draaibaar
AchterwandCharmotte
Nominaal vermogen5.2 kW
Minimaal vermogen3 kW
Maximaal vermogen7 kW
Rendement80>% %
Rookgasafvoer (diameter)150 millimeter
Hart pijp hoogte104.7 cm
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Externe luchttoevoer125 millimeter
Energielabel
A+
Ontdek Olsberg
Olsberg heeft op dit moment ongeveer 480 medewerkers en daarvan werkt een groot gedeelte in de productie. Waarom zoveel mensen in de productie? De onderdelen van gietzijzer die Olsberg produceert worden tot op de dag van vandaag nog met de hand gegoten. Echt vakmanschap dus!
Meer over Olsberg
Verantwoord stoken
Om maximaal te genieten van uw houtvuur, is het belangrijk om op een juiste én verantwoorde manier uw houtkachel te stoken. Zo creëert u niet alleen een prachtig vuur, maar stookt u ook zonder (houtrook)overlast. Wij vertellen u graag meer over verantwoord stoken.

BEKIJK STOOKHANDLEIDING

Stook schoner met een houtrookfilter
Stoken zonder overlast? Dat kan met het ABCAT houtrookfilter. De ABCAT is een filter in de vorm van een katalysator die afrekent met onverbrande deeltjes in de houtkachel. Het filter is ontwikkeld om de uitstoot van rookgas uit schoorstenen van hout gestookte kachels en ketels te verminderen. Daarbij is vooral aandacht besteed aan het verminderen van de geurbelasting van de houtrook. Het filter neemt niet alleen de geur weg, maar vermindert ook de uitstoot van schadelijke stoffen. De ABCAT is gemaakt van RVS en edelmetaal en gaat zeker 20 stookseizoenen mee. Het is zeer robuust en de bediening en het onderhoud van het systeem zijn zeer eenvoudig.

Meer over stoken met een houtrookfilter