Nestor Martin S25H

Brandend in de showroom
3.095
Adviesprijs incl. BTW
Voeg toe aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

De Nestor Martin S25H

Deze nieuwe gaskachel van Nestor Martin ( Samenwerking tussen Hergom en Thermocet (brander) ) is voorzien van een internationaal gepatenteerde keramische brander met een uitermate realistisch vlameffect, roodgloeiende blokken en sintels, boven- of achteraansluiting, interieur van gietijzeren platen, gietijzeren mantel, inclusief programmeerbare thermostatische afstandsbediening met elektronische ontsteking.

Gesloten systeem

De Nestor Martin S25 H en S35 H hebben een gesloten verbranding, voor nieuwe situaties. Via een dubbelwandig afvoerkanaal worden rookgassen afgevoerd en wordt zuurstof van buiten aangevoerd.

 

Gaskachel Nestor Martin live zien

Deze mooie nostalgische vrijstaande gaskachel is brandend te zien in ons grote Experience Center in Lunteren. Graag tot ziens!

Specificaties
MerkNestor Martin
ModelS25H
SerieS
BrandstofGas
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoer
Systeem (open of gesloten)Gesloten systeem
MateriaalGietijzer
KleurAntraciet
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Gewicht110kg
Afmeting breedte59.4 cm
Afmeting hoogte68.3 cm
Afmeting diepte36.2 cm
BedieningHandbediening, Afstandsbediening
Minimaal vermogen2.25 kW
Maximaal vermogen4.5 kW
Rendement80 %
Aantal branders1
Rookgasafvoer (diameter)100/150 millimeter
Bovenaansluiting Ja
AchteraansluitingJa
Propaan mogelijkJa
Energielabel
B
Ontdek Nestor Martin
De haarden en kachels van Nestor Martin combineren het gemak van een eenvoudige bediening met efficiëntie. Brullende of dansende vlammen, het is makkelijk om zelf het vlammenspel van het toestel te regelen.
Meer over Nestor Martin
Een gashaard, nog jarenlang een warmtevolle sfeermaker
Een gashaard is een sfeervolle warmtebron en is een toegevoegde waarde in vele huishoudens. De laatste tijd is er veel te doen rondom gashaarden en gas als brandstof. Is het dan nu nog verstandig om een gashaard op aardgas aan te schaffen of te vervangen? Wij denken van wel en leggen u graag uit waarom!

Lees meer

Genieten van een gashaard zonder aardgas
Heeft u geen vaste gasaansluiting of wilt u niet afhankelijk zijn van een vaste gasaansluiting? Maar wilt u toch een nieuwe gashaard in uw woning? Dat kan! Veel gashaarden zijn namelijk ook geschikt voor propaangas. Het gas wordt dan niet via een gasleiding, maar via slim geschakelde gasflessen naar de gashaard geleid. Zo kunt u ook zonder aardgas onbezorgd blijven genieten van de warmte en sfeer van de gashaard naar uw keuze.
Lees meer