Elektrische inzethaard

Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Dit item verwijderen
 2. Type kachel Inzet Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 12

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 12

Pagina
Aflopend sorteren

Ontdek de elektrische inzethaard

Elektrische haarden worden steeds geliefder. Dit komt voornamelijk door het enorm hoge gebruikersgemak van deze haardsoort en om het feit dat elektrische haarden steeds realistischer worden. Wanneer u gebruik wilt maken van een elektrische (inzet)haard, dan hoeft u slechts de stekker in het stopcontact te steken alvorens u kunt genieten van de (elektrische)haard. Daarnaast hoeft er bij een elektrische haard geen afvoerkanaal geïnstalleerd te worden, omdat er geen gassen afgevoerd hoeven te worden. Faber, Dimplex, Element4 en Charlton & Jenrick zijn de bekendste merken in elektrische inzethaarden.

De oplossing voor een bestaande situatie

Elektrische inzethaarden zijn haarden die geplaatst kunnen worden in een bestaande situatie. Daarnaast zijn ze te combineren met een bestaande schouw. Er zijn twee mogelijkheden als we het hebben over elektrische inzethaarden, namelijk een inzethaard met achterwand en een inzethaard zonder achterwand. De keuze hierin hangt af van de plek waar de haard geplaatst gaat worden. Wordt de haard geplaatst in een schouw, dan is er een achterwand nodig. Wordt de keuze gemaakt om hem als soort doorkijkhaard te plaatsen, dan is er geen achterwand nodig.

Type en soorten elektrische haarden:

Eleketrische kachels zijn te verkrijgen in vele soorten en maten. Zo zijn er vrijstaande elektrische kachelsinbouw elektrische haardeninzet elektrische haarden en hangende eleketrische haarden. Daarnaast zijn er meerdere opties om het vuur van de haard te bewonderen. We maken hierbij onderscheid in de volgende types:

Bezoek onze elektrische inbouwhaarden

Laat u adviseren en kom langs in ons Experience Center om ideeën op te doen.

Ontdek al onze merken

Naast gashaarden verkopen wij ook andere sfeerhaarden zoals houtkachels, pelletkachels en elektrische haarden van merken zoals: AltechCharlton & JenrickDimplexDovreDRUElement4FaberJanco de JongJydepejsenK-StoveNestor MartinOlsbergSparthermThermocet en Wanders.