Elektrische inzethaarden

Filters:
 1. Brandstof Elektrisch Dit item verwijderen
 2. Type kachel Inzet Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 18

Pagina
Aflopend sorteren
Filteren
  • 1200m2_11200 m2
   Experience Center
  • Onafhankelijke specialisten
  • Meer dan 300
   haarden opgesteld
 1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

Items 1-11 van 18

Pagina
Aflopend sorteren

Elektrische inzethaarden

Dimplex is momenteel de marktleider voor wat de elektrische inzethaarden betreft. Een ruime historie en continue ontwikkelingen op dit gebied zorgen ervoor dat ze dat ook blijven. Wij hebben alle inzethaarden in het assortiment en ook opgesteld in ons Experience Center.

Voordeel elektrische inzethaard

Het grote voordeel van een elektrische haard in het algemeen is natuurlijk dat u geen afvoerkanaal nodig heeft omdat er geen gassen vrijkomen en afgevoerd hoeven te worden. Daardoor bent u flexibel met plaatsing en zijn de elektrische inzethaarden bij uitstek geschikt voor gebruik in een appartement.

Verwarmt een elektrische inzethaard?

De elektrische inzethaarden hebben we in verschillende variaties. Er zijn elektrische haarden die kunnen verwarmen. Over het algemeen is dit tot een 2000 watt aan warmte en hebben deze haarden twee standen. De elektrische inzethaard met verwarming is handig voor erbij, maar over het algemeen niet geschikt om echt een ruimte mee te verwarmen.

Variaties in elektrische inzethaarden

Zoals aangegeven zijn er verschillende variaties. De meeste inzethaarden zijn relatief klassiek. Deze kunnen makkelijk in een wand ingebouwd worden of bijvoorbeeld in een bestaande schouw. In ons Experience Center hebben we diverse voorbeelden staan van complete sets, dus een elektrische inzethaard gecombineerd met een mooie natuurstenen schouw. Dimplex heeft ook aan de meer moderne inrichting gedacht, dus hebben ze verscheidene 'cassettes' die als inzethaard gebruikt kunnen worden. Deze geven overigens geen mogelijkheid tot verwarmen.