Elektrische hanghaarden

Filters:
  1. Brandstof Elektrisch Dit item verwijderen
  2. Type kachel Hangend Dit item verwijderen
Bekijken als Rooster Lijst

6 producten

Aflopend sorteren
Filteren
  1. Moeite met kiezen? Kom langs in ons Experience Center, bewonder onze grote collectie haarden en kachels en laat u adviseren door één van onze experts.  Bezoek ons
Bekijken als Rooster Lijst

6 producten

Aflopend sorteren

Elektrische hanghaarden

Dimplex is momenteel de marktleider voor wat de elektrische inzethaarden betreft. Een ruime historie en continu ontwikkelingen op dit gebied zorgen ervoor dat ze dat ook blijven. Wij hebben alle inzethaarden in het assortiment en ook (brandend) opgesteld in ons Experience Center.

Voordeel elektrische hanghaarden

Het grote voordeel van een elektrische haard in het algemeen is natuurlijk dat u geen afvoerkanaal nodig heeft omdat er geen gassen vrijkomen en afgevoerd hoeven te worden. Daardoor bent u flexibel met plaatsing en zijn de elektrische hanghaarden bij uitstek geschikt voor gebruik in een appartement.

Verwarmt een elektrische hanghaard?

De elektrische hanghaarden hebben we in verschillende variaties. Er zijn erbij die kunnen verwarmen. Over het algemeen is dit tot een 2000 watt aan warmte en hebben deze haarden twee standen. De elektrische hanghaard met verwarming is handig voor erbij, maar over het algemeen niet geschikt om echt een ruimte mee te verwarmen.