Elektrische inzethaarden

Elektrische inzethaarden

Faber is momenteel de marktleider voor wat de elektrische inzethaarden betreft. Een ruime historie en continue ontwikkelingen op dit gebied zorgen ervoor dat ze dat ook blijven. Wij hebben alle inzethaarden in het assortiment en ook opgesteld in onze showroom.

 

Voordeel elektrische inzethaard

het grote voordeel van een elektrische haard in het algemeen is natuurlijk dat u geen afvoerkanaal nodig heeft omdat er geen gassen vijkomen en afgevoerd hoeven te worden. Daardoor bent u flexibel met plaatsing en zijn de elektrische inzethaarden bij uitstek geschikt voor gebruik in een appartement.

 

Verwarmt een elektrische inzethaard?

De elektrische inzethaarden hebben we in verschillende variaties. Er zijn erbij die kunnen verwarmen. Over het algemeen is dit tot een 2000watt aan warmte en hebben deze haarden twee standen. De elektrische inzethaard met verwarming is handig voor erbij maar over het algemeen niet geschikt om echt een ruimte mee te verwarmen

 

Variaties in elektrische inzethaarden

Zoals aangegeven zijn er verschillende variaties. de meeste inzethaarden zijn relatief klassiek. Deze kunnen makkelijk in een wand ingebouwd worden of bijvoorbeeld in een bestaande schouw. Ook hebben we in onze showroom diverse voorbeelden staan van complete sets, dus een elektrische inzethaard gecombineerd met een mooie natuurstenen schouw. Ook heeft Faber aan de meer moderne inrichting gedacht het hebben ze verscheidende 'çassettes'  die als inzethaard gebruikt kunnen worden. deze geven overigens geen mogelijkheid tot verwarmen. 

Bezoek onze showroom

Bezoek de grootste showroom

met de meeste kachels en haarden brandend opgesteld