Xaralyn Shigo designhaard

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
829
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Xaralyn Shigo bio-ethanol designhaard

De Xaralyn Shigo bio-ethanol desginhaard is een vrijstaande haard, die zowel in een klassiek als modern interieur geplaatst kan worden. Deze designhaard is een natuurstenen vaas gecombineerd met een bio ethanol brander. De vaas van de Shigo dient voor gebruik gedeeltelijk gevuld te worden met zand of kiezels om de voet van de vaas te verzwaren. Het zand of de kiezel worden niet meegeleverd. De Shigo wordt geleverd inclusief de bijpassende bio ethanol brander S. Deze keramische brander heeft een levenslange garantie. 

Geen afvoermogelijkheden?

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Kom langs in ons Experience Center!

In ons Experience Center kunnen wij u uitgebreid informeren over de Xaralyn Shigo bio-ethanol designhaard en kunt u een bio-ethanol haard in het echt zien.

Specificaties
MerkXaralyn
ModelShigo designhaard
BrandstofBio-Ethanol
VuurzichtFront
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoerloos
Systeem (open of gesloten)Open systeem
KleurBeige
Kleur 2Grijs
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
Gewicht53kg
Afmeting breedte90 cm
Afmeting hoogte85 cm
Afmeting diepte40 cm
BedieningHandbediening
Maximaal vermogen2 kW
Branderinhoud± 1 liter
BrandduurBrandduur ± 3 uur