Xaralyn Lasize vrijstaande doorkijkhaard

Brandend in de showroom
1.499
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Xaralyn Lasize bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard

De Xaralyn Lasize bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard is een mooie moderne designhaard, dit komt door de strakke uitvoering. De doorkijkhaard is voorzien van wieltjes aan de onderkant, hierdoor is deze gemakkelijk te (ver)plaatsen. De Lasize wordt geleverd inclusief de bijpassende bio ethanol brander L. Deze keramische brander heeft een levenslange garantie. 

Geen afvoermogelijkheden?

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Kom langs in ons Experience Center!

In ons Experience Center kunnen wij u uitgebreid informeren over de Xaralyn Lasize bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard en kunt u een bio-ethanol haard in het echt zien.

Specificaties
MerkXaralyn
ModelLasize vrijstaande doorkijkhaard
BrandstofBio-Ethanol
VuurzichtDoorkijk
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoerloos
Systeem (open of gesloten)Open systeem
KleurZwart
ShowroomstatusBrandend in de showroom
Gewicht37kg
Afmeting breedte98 cm
Afmeting hoogte136 cm
Afmeting diepte35.8 cm
BedieningHandbediening
Maximaal vermogen3 kW
Branderinhoud± 2 liter
BrandduurBrandduur ± 3,5 uur