Xaralyn Milano vrijstaande doorkijkhaard

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
1.269
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Extra's bij deze haard of kachel

Xaralyn Milano bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard

De Xaralyn Milano bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard is een tijdloze designhaard, dit komt door de bijzondere vormgeving. De bovenzijde van deze haard kan onafhankelijk van de onderzijde gedraaid worden. Het gewicht van de Milano is handzaam door de combinatie van de houten basis en een finish van gemalen steen en hars. De Milano wordt geleverd inclusief de bijpassende bio ethanol brander S. Deze keramische brander heeft een levenslange garantie. 

Geen afvoermogelijkheden?

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Kom langs in ons Experience Center!

In ons Experience Center kunnen wij u uitgebreid informeren over de Xaralyn Milano bio-ethanol vrijstaande doorkijkhaard en kunt u een bio-ethanol haard in het echt zien.

Specificaties
MerkXaralyn
ModelMilano vrijstaande doorkijkhaard
BrandstofBio-Ethanol
VuurzichtDoorkijk
Type kachelVrijstaand
Wel of geen afvoerAfvoerloos
Systeem (open of gesloten)Open systeem
KleurBetonlook
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
Gewicht44kg
Afmeting breedte76 cm
Afmeting hoogte90 cm
Afmeting diepte30 cm
BedieningHandbediening
Maximaal vermogen2 kW
Branderinhoud± 1 liter
BrandduurBrandduur ± 3 uur