Xaralyn Quero wandhaard

Vergelijkbaar vlammenspel in showroom
1.069
Adviesprijs incl. BTW
Toevoegen aan vergelijking
Bekijk deze kachel

Xaralyn Quero bio-ethanol wandhaard

De Xaralyn Quero bio-ethanol wandhaard is een mooie sfeervolle designhaard. Deze bio-ethanol wandhaard is standaard uitgevoerd met een achterwand van metaal met een zwarte poedercoating. Het achterpaneel is ook leverbaar in geborsteld roestvast staal, corten staal, een zwarte spiegelplaat welke zorgt voor een mooie dieptewerking (vlammen worden gedupliceerd) en een sfeervolle natuurstenen grijze achterwand.

Geen afvoermogelijkheden?

Bio ethanol is een duurzame brandstof die het beste te vergelijken is met alcohol. Bio ethanol is een schone brandstof waarbij geen schadelijke stoffen vrijkomen door verbranding. Doordat er geen schadelijke stoffen vrijkomen is een rookkanaal niet nodig. De keuze voor een bio ethanol haard is daarom niet alleen een milieubewuste keuze maar ook een economische keuze. De aanleg van een rookkanaal voor het afvoeren van schadelijke stoffen zoals fijnstof is kostbaar en neemt veel ruimte in beslag. Doordat een rookkanaal niet nodig is ontstaat er daardoor meer vrijheid in de plaatsing van de brander.

Kom langs in ons Experience Center!

In ons Experience Center kunnen wij u uitgebreid informeren over de Xaralyn Quero bio-ethanol wandhaard en kunt u een bio-ethanol haard in het echt zien.

Specificaties
MerkXaralyn
ModelQuero wandhaard
BrandstofBio-Ethanol
VuurzichtDriezijdig
Type kachelHangend
Wel of geen afvoerAfvoerloos
Systeem (open of gesloten)Open systeem
KleurZwart
Kleur 2Grijs
Kleur 3roest
Kleur 4Grijs
ShowroomstatusVergelijkbaar vlammenspel in showroom
Gewicht15kg
Afmeting breedte60 cm
Afmeting hoogte75 cm
Afmeting diepte34.4 cm
BedieningHandbediening
Maximaal vermogen2 kW
Branderinhoud± 1 liter
BrandduurBrandduur ± 3 uur